Prima winst Angelique Hoorn

ASSEN - Letterlijk aan de vooravond van de Grote Prijs van Drenthe heeft Angelique Hoorn uit Wanneperveen de Gemeente Assen Prijs op haar naam geschreven. Zaterdagavond laat was ze de snelste van dertien combinaties die in de barrage streden om de hoofdprijs van 7000 euro. De dertien barragecombinaties kwamen vanuit het basisparcours, waar ze ieder winnaar waren van hun groep.In die barrage realiseerde Hoorn met Eurocommerce Damascus een tijd van 45.02.

Daarmee bleek ze uiteindelijk drietiende van een seconde sneller dan streekgenoot Marc Houtzager uit Rouveen. Hij kwam met Sterrenhof’s Uppity tot een tijd van 45.30 seconden. Op de derde plek kwam Chantal Regter uit West-Zaandijk met Aragon. Het verschil met Marc Houtzager was ruim twee seconden: 47.44.

Van de dertien barragedeelnemers bleven er vier foutloos. Het was Ramzy Al Duhami uit Saudi Arabië die als eerste en enige buitenlander foutloos bleef. Met Bayard van de Villa Theresia liet hij de klok staan op 48.76 seconden. Het was de Asser burgemeester Sicko Heldoorn die aan het eind van de avond de winnaars kwam feliciteren.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda