Jeroen Veldmate weer terug bij FC Emmen

EMMEN - Jeroen Veldmate speelt komend seizoen opnieuw bij FC Emmen. De 32-jarige linksbenige centrale verdediger tekent een contract voor één seizoen. Veldmate debuteerde in 2007 in het betaalde voetbal bij FC Groningen. Vervolgens was hij actief bij Helmond Sport, Sparta, Heracles en het Deense Viborg FF. In 2017 maakte hij transfervrij de overstap naar FC Emmen. Hij was meteen een vaste waarde achterin de ploeg van Dick Lukkien en speelde daarmee een grote rol in de promotie naar de eredivisie in 2018. Veldmate zelf ging niet mee naar de eredivisie, hij tekende bij Go Ahead Eagles.
"Ïk heb een geweldig seizoen gehad hier in Emmen", zegt Veldmate. "In de eredivisie heeft iedereen gezien hoe FC Emmen is gegroeid en hoe de club leeft bij de supporters. Ik hoop dat ze ons ook komend seizoen zo blijven steunen. Promoveren is in mijn optiek een van de allermooiste dingen in het voetbal, daar gaan we voor!"

Moi supporter,

Terwijl inmiddels 70% van de seizoenkaarten zijn verlengd, keert promotieheld Jeroen Veldmate terug naar Drenthe! Hij tekent een contract voor één seizoen op De Oude Meerdijk.

“Iedereen heeft gezien hoe FC Emmen is gegroeid en hoe de club leeft bij de supporters. Ik hoop dat zij ons ook dit seizoen zo blijven steunen. Promoveren is een van de allermooiste dingen in het voetbal, daar gaan we voor!”

Lees meer ?

HOOFDSPONSOR

Stadionsponsor

RUGsponsor

Businesspartners

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda