Weerdinge en DVC’59 na gelijkspel nog niet uitgeschakeld

WEERDINGE - In poule 2 van groep 3 troffen Weerdinge en DVC 59 elkaar op sportpark De Luwte achter de molen in Weerdinge en na een 1-0 ruststand eindigde dit duel in een 1-1 gelijkspel. Zondag 3e klasser Weerdinge en DVC 59 moesten vol voor de punten gaan wilde het nog aanspraak maken op een plaats in de KO-ronde nadat het hun eerste duel hadden verloren. Het werd een wedstrijd die vanaf het begin op en neer golfde en beide ploegen mogelijkheden gaf.

Zowel de thuisclub als de gasten uit Nieuw Dordrecht scoorden wel een keer maar beide treffers werden afgekeurd. Pas tegen het einde van de eerste helft wist Weerdinge en opening te vinden en was het Koop Rademaker die zijn ploeg op voorsprong wist te zetten. 1-0 en dat werd ook de ruststand.

In de 2e helft eigenlijk hetzelfde spelbeeld en uiteindelijk was het de kleine maar rappe Gerald Sibon die zijn ploeg na een uur spelen weer naast Weerdinge wist te schieten. 1-1 en met deze niet onterechte stand eindigde ook de wedstrijd waarin Weerdinge voetballend misschien wel iets meer in zich had. Komend weekend zullen de wedstrijden CEC – DVC’59 en Bareveld – Weerdinge de beslissing moeten brengen wie poulewinnaar wordt. Bareveld en CEC gaan aan de leiding met 4-uit 2.

Dennie Pol (11) en Mike Kroeze proberen samen Jeffrey Mink van DVC’59 de doorgang te versperren .