Erica’86 afgeschoten door VV Oostwold

OOSTWOLD – De klap die VV Oostwold zaterdagmiddag uitdeelde aan Erica’86 zal deze week zeker nog wel even flink na dreunen. Na een 6-0 ruststand werden de mannen van trainer Puck Horstman met een 11-0 nederlaag naar Erica teruggestuurd. De wedstrijd was eigenlijk al halverwege de eerste helft gelopen door doelpunten van Rene Dijsterhuis (2x) en Jeroen Brul.

Daarna was het Hielke Koning die de zwakte in de verdediging van Erica’86 bloot legde met twee treffers en Jurjen Drewel op slag van rust voor een 6-0 voorsprong zorgde. Na de thee bleef de thuisclub de bovenliggende partij en wisten dat na een uur spelen binnen en kwartier met drie doelpunten van Jurjen Drewel en twee keer René Dijsterhuis te bekronen.

In de slotfase bepaalde Leon Boer met twee treffers de eindstand op 11-0. Trainer Puck Horstman had na afloop heel resoluut in zijn beoordeling: ,,Het was gewoon super, super slecht. Wij hadden deze middag een totale off-day. Hopelijk kunnen wij komende zaterdag thuis tegen SETA weer iets van vertrouwen terugwinnen”.