Zevenklapper velt Erica’86

ERICA – In de zaterdag 5e klasse F verloor Erica’86 op eigen terrein ook haar derde competitiewedstrijd. Tegenstander SETA was met een zevenklapper te sterk voor de mannen op Erica. Deze eindstand stond overigens al bij rust op het scorebord. Daarmee boekten de mannen van trainer Puck Horstman toch wel vooruitgang want een week eerder werd het nog met 11-0 van de groene mat gespeeld. Na de deze sombere tegenstander zou je het ergste vrezen, maar het ging plotseling toch wel iets beter.


Misschien dat SETA een paar versnellingen terugschakelde maar er werd wel keihard gewerkt om de score een ander aanzien te geven of de nederlaag niet groter te laten worden.

Erica’86 trainer Puck Horstman wilde toch ook nog de positieve kant aanhalen: ,,Op de trainingen wordt er wel keihard gewerkt en straalt het plezier er ook vanaf, maar dat zie je helaas op de zaterdagmiddag nog niet direct terug. Met deze smalle selectie, door de vele blessures, zal iedereen 125% moeten geven om resultaat te halen en dat is niet gemakkelijk. Wij geven nog te veel ruimte weg, waardoor de tegenstander heel makkelijk kan voetballen. Wij proberen het volgende week gewoon weer en dan is Sc Scheemda de tegenstander”.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Mee®doen Schoonebeek, het is mooi geweest!
za 23 okt 2021 om 16:00
Shadow band Shadowski en Klaas Hummel in CH50+
zo 24 okt 2021 om 14:30
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30