NWVV te sterk voor Veendam 1894

VEENDAM – In de zaterdag 5e klasse F wist NWVV uit Nieuw Weerdinge ook haar tweede wedstrijd van dit seizoen in winst om te zetten. Veendam 1894 was kansloos tegen de mannen van trainer Johan Hollen. Aan de Langeleegte werd de thuisclub na een wedstrijd met vijf gele kaarten en vier rode kaarten en een 1-3 ruststand uiteindelijk met 1-7 opzij gezet. Veendam 1894 stond overigens wel na 10 seconden op een 1-0 voorsprong, maar daarmee was ook gelijk de koek op.


De Veendammers verzamelden daarna alleen maar vier gele en drie rode kaarten. Nadat Peter van Elten in de 20e minuut de stand gelijk wist te trekken vielen de doelpunten daarna vrij snel. Achtereenvolgend Marko Mihalji en Peter Prins zorgden voor een 1-3 ruststand. Na de thee bepaalden Brian Tent, Peter Prins, Elten, Milan Duursma en Roy Super de eindstand op 1-7. Een smetje voor de Nieuw Weerdinge was in de slotfase de tweede gele kaart voor Dennie Meijering en dus met rood mocht vertrekken.

Met zes punten uit twee wedstrijden en een doelsaldo van 12 voor en 1 tegen is de start van het seizoen prima te noemen. Trainer Johan Hollen was in ieder geval tevreden: ,,Door onsportief gedrag van de thuisclub met onder anderen provoveren van de scheidsrechter, gebeurde er van alles in deze wedstrijd, maar hebben wij deze driepunter goed over de streep getrokken”.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Mee®doen Schoonebeek, het is mooi geweest!
za 23 okt 2021 om 16:00
Shadow band Shadowski en Klaas Hummel in CH50+
zo 24 okt 2021 om 14:30
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30