Weer een driepunter voor Bargeres

MEEDEN - In de zaterdag 5e klasse F is Bargeres ook in haar derde wedstrijd van deze nog jonge competitie ongeschonden door gekomen. In en tegen Meeden werd het na een 1-2 ruststand uiteindelijk 1-4. Volgens Geert Aalderink, trainer van Bargeres een mooie en zeker niet verdiende overwinning volgens trainer Bert Doldersum. ,,Wij begonnen wel met een tegenvaller, want in de warming-up raakte onze centrale middenvelder Koen Tent geblesseerd. Gelukkig werd zijn vervanger Jelmer ten Cate verving hem prima”.

Bargeres begon direct aanvallend druk te zetten en kwam in de 13e minuut op voorsprong via Casper Dorgelo. 0-1. Een minuut later wist Raymond de Groot de wedstrijd zo leek al voortijdig een beetje in het slot te zetten door de 0-2 te scoren. Toch veranderde die situatie op slag van rust, want na een foutje achterin, waarbij onze keeper er ook niet echt goed uitzag, werd het 1-2 door Ferdi Wortelboer. Na de 1-2 ruststand wist Bargeres de draad toch weel snel en goed op te vangen met een treffer van Rob de Graaf in de 54e minuut.

Ook al gaf Meeden de moed al een beetje op, Bargeres moest tot de slotfase geduld hebben dat Raymond de Groot de eindstand op 1-4 bepaalde. Geert Aalderink: ,,Natuurlijk is de 1-4 wel mooi en staan wij 9 uit 3 wel boven aan. Toch hadden wij gezien de legio kansen die wij nog kregen had de uitslag misschien wel iets groter moeten zijn, want Meeden, dat met 4 uit 2 ook goed was gestart, totaal geen grip op onze spelwijze”.