Stefan Knuppe wijst Zandpol de weg voor eerste overwinning

ZANDPOL - In de zondag 5e klasse F wist Zandpol na twee nederlagen op rij, eindelijk de volle winst te pakken. Op eigen veld werd GKC na een 2-1 ruststand met een 3-1 nederlaag weer naar Gasselte teruggestuurd. De mannen van Ep de Hoop hadden in de eerste 10 minuten misschien wel al drie, vier doelrijpe kansen gehad, na een kwartiertje kwam het op voorsprong via Stefan Knuppe die een mooie aanval ook doeltreffend wist af te ronden. 1-0.

Tien minuten later zorgde Garyo Wolters voor een 2-0 voorsprong. Vlak voor de thee wist Patrick Zondag via een strafschop toch nog de aansluitingstreffer te scoren voor GKC. 2-2.

Zandpol trainer Ep de Hoop: ,,Dat was eigenlijk een onterechte strafschop, want even daarvoor werd Stefan Snippe binnen de zestien onderuit gehaald, maar werd niet bestraft. Het was trouwens wel een evenwichtige wedstrijd, maar gelukkig weet onze topscoorder Stefan Knuppe het net ook weer te vinden en scoorde een kwartier voor tijd de 3-1. In de slotfase werd het nog wel even spannend, want GKC kreeg nog twee hele mooie kansen, maar uiteindelijk hebben de eerste drie punten in huis kunnen houden.”