Veel doelpunten bij Sp Roswinkel – JVV

ROSWINKEL - In de zaterdag 5e klasse D deed Sp Roswinkel goed zaken door in een doelpuntrijke wedstrijd tegen JVV dat samen met Sp Roswinkel een gedeelde zesde plaats stonden. Na een 4-2 ruststand wonnen de mannen van trainer Cor Lubach met 8-3 de thuiswedstrijd tegen de gasten uit Jipsingboertange.

De gasten kwamen overigens wel als eerste op voorsprong in de 12e minuut via Arnold Santing, maar het antwoord van Sp Roswinkel kwam vrij snel met ene treffer van Dylan Bulle in de 18e minuut. Ook nu bleef JVV goed bij met een doelpunt van Dennis de Roo in de 25e minuut. 1-2, maar dan komt de doelpuntenmachine van Sp Roswinkel op gang.

Nog voor de thee werd deze achterstand omgezet in een 4-2 voorsprong via treffers van achtereenvolgend Rik Haan, Bart Huizingh en Tim Kleinenberg. Na de thee ging Sp Roswinkel door waar het voor de thee mee bezig was ook al kwam JVV in de 63e minuut via Roy Veen nog wel weer terug tot 4-3.

Roy van der Sluis, Tim Kleinenberg, Bart Huizingh en met de derde treffer van Tim Kleinenberg pakte Sp Roswinkel uiteindelijk een ruime en dik verdiende 8-3 overwinning op JVV en steeg hiermee naar een vierde plaats. Komende Zondag is in Hijken het op de tweede plaats staande HH Combi de tegenstander.