Buinerveen maatje te groot voor Weiteveense Boys

BUINERVEEN – In de zondag 5e klasse bleek kampioenskandidaat Buinerveen ook een maatje te groot voor Weiteveense Boys. De mannen van trainer Andre Steenhuis werden na een 2-0 ruststand met een echte zevenklapper weer huiswaarts gestuurd.

,,Wij kregen in de beginfase van de wedstrijd nog wel de eerste kans van de wedstrijd op 1-0, zegt trainer Andre Steenhuis, maar de doelman van Buinerveen was heel attent bij een inzet van Jesper Scherpen. ,,In de eerste helft konden wij nog wel goed bij blijven want de 1-0 viel pas in de 20e minuut en een kwartier later stond de 2-0 ruststand via doelpunten van Ahmed Yousif en David Karabed op het scorebord”. Na de thee werd het krachtsverschil ook duidelijk in doelpunten vertaald.

Steenhuis: ,,Vooral in de 2e helft hadden wij geen schijn van kans ook al wisten wij tot de 60e minuut meer tegendoelpunten te verhinderen. Nadat eerst Roy Feiken de 3-0 scoorden rolde Buinerveen daarna in een tijd bestek van een klein kwartiertje als een stoomwals over ons heen. Weer Roy Feiken, Joel Westerhof, Jeffrey Potze en Bert Timmermans bepaalden in het laatste kwartier de eindstand op 7-0.