FC Klazienaveen pakt drie punten in Nijeveen

NIJEVEEN - Om in de zaterdag 3e klasse D enigszins aansluiting te houden bij de kopgroep moest FC Klazienveen wel winnen in Nijeveen bij SVN. Dat dat makkelijker gezegd dan gedaan is bleek vanmiddag wel. SVN beschikt over een zeer klein veld en ging massaal in de verdediging. Voor elke tegenstander is het dan lastig om daar doorheen te voetballen, zo ook voor FC Klazienaveen.


Toch kreeg zij wel kansen. Een bijna zeker lijkend doelpunt kwam uiteindelijk tegen de paal en de keeper van SVN speelde een goede wedstrijd. Vlak voor rust maakte Jesse Habing de bevrijdende 1e goal door raak te koppen. Na rust was het weer eenrichtingsverkeer richting het doel van SVN. Toen in de 55e minuut Stefan Bernsen de 0-2 maakte en 5 minuten later Aaron Brinks de 0-3 kon laten noteren was de wedstrijd gespeeld.

FC Klazienaveen kreeg nog een aantal goede mogelijkheden de score op te voeren, maar dat lukte niet meer. Op het eind van de wedstrijd drong SVN nog wat aan voor de eretreffer, maar daar slaagden zij niet in. Wellicht was dit de laatste competitiewedstrijd van 2021. Het is afwachten wat de KNVB deze week besluit. Normaal gesproken wacht zaterdag de thuiswedstrijd tegen Hoogeveen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda