Titan wint ook thuis van Sleen

NIEUW WEERDINGE – In de zondag 4e klasse D wist Titan ook zondag de thuiswedstrijd tegen Sleen winnend af te sluiten. Nadat het de uitwedstrijd met 8-4 werd gewonnen deden de mannen van trainer Martin Kopppenol het nu weer, maar met iets minder doelpunten.


Na een 2-1 ruststand won koploper Titan met 3-1. Na een gedegen eerste kwartier waarin Sleen vooral via goed verzorgd middenveldspel probeerde het Titan moeilijk te maken, hanteerde Titan vooral de lange bal om dat gevaar te omzeilen. Er was wel een strafschop voor nodig om Titan op voorsprong te komen. Na een overtreding op Jos Smit in de zestien maakte topscoorder Harmjan Moesker geen fout en zorgde met zijn 32e treffer van het seizoen voor de 1-0 voorsprong.

Titan probeerde daarna door te drukken, maar na een half uur stond het wel 1-1. Sleen probeerde door de verdediging te lopen, maar nadat doelman Remon Poede en Mark Baas tegen elkaar opbotsten kon Jasper Ruinemans de afvallende bal alsnog binnen tikken. 1-1. Op slag van rust sloeg Titan nog even toe. Na een mooie individuele actie wist Julian Bruining de bal binnen te schieten. 2-1 en dat werd ook de ruststand.

TItan trainer Martin Koppenol: ,,In de rust hebben wij wat omzettingen gedaan en dat had succes. Vooral Mike Mensen was daarna een van de betere spelers die alles goed wist neer te zetten, waarbij het resultaat ging tellen”. In de 70e minuut kwam de opluchting toen Julian Bruining opnieuw na een individuele actie wist te scoren door de bal via de onderkant lat binnen te knallen. 3-1 en dat werd ook de eindstand. Het kampioenschap is weer een stapje dichterbij.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda