Bargeres en NWVV winnen en Erica’86 verliest

EMMEN - Het inhaalprogramma in de zaterdag 5e klasse F leverde Bargeres en NWVV drie punten op terwijl Erica 86 niet wist te winnen van Muntendam. Het op de derde plaats staande Erica'86, in de zaterdag 5e klasse F wist de avondwedstrijd in en tegen Muntendam ook niet te winnen. De thuisclub nam vanaf het begin het initiatief en drukte dat uit met een treffer van Maik Winter. Daarna wist Mark Heemskerk de Munterdammers op een 3-0 voorsprong te zetten. Erica 86 kon daarna niet echt meer potten breken ook al kreeg het in de slotfase nog wel enige ruimte waardoor Wilco Koopman nog wel de eretreffer kon scoren. Eindstand 3-1


NWVV

NWVV won de uitwedstrijd tegen ZNC met 6-3. Het werd een wedstrijd waar Roy Super ook eens weer flink uit zijn slof schoot met vier doelpunten. Nadat Marco Schipper de score opende was het Roy Super die met twee treffer kort na elk aar voor een 0-3 stand zorgde, kwam SNC met twee de doelpunten van Emiel Staal wel weer terug in de wedstrijd. 2-3 maar NWVV kwam met Roy Super snel met een reactie. 2-4. Opnieuw werd ZNC de ruimte geven om de 3-4 te scoren, maar daarna maakten de mannen van trainer Johan Hollen het karwei af met twee doelpunten. Eindstand 3-6.

BARGERES
In de zelfde klasse had Bargeres geen moeite om de thuiswedstrijd tegen BATO met 7-4 haar voordeel te beslissen. Nadat Rob de Graaf en Jelmer ten Cate de score hadden geopend kwam BATO goed terug met twee treffers van Sem Dargel. (2-2). Daarna ging het snel bij Bargeres want achtereenvolgend Casper Dorgelo, Marciano Hummel, Casper Dorgelo en Frank Smalbil tilden de stand naar 6-2. In de laatste fase kwam BATO nog één keer terug via Aziz Haruna, Casper Dorgelo wist met zijn derde treffer van de avond de eindstand op 7-4 te brengen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda