Afscheid Geert Jeuring na 24 jaar trouwe dienst

EMMEN - Op de laatste dag van juni 2009 nam FC Emmen op passende wijze afscheid van onderhoudsmedewerker Geert Jeuring. Uit handen van manager interne zaken, Arie den Boer, ontving hij twee enveloppen met inhoud. Geert Jeuring was een onderhoudsman van het eerste uur.
Na de start van het betaalde voetbal in Emmen maakte Geert Jeuring legendarische namen als Theo Verlangen, Walter Waalderbos, Gerry Schaap, Jan de Jonge, Michel van Oostrum en Mika Nurmela van dichtbij mee. Onder trainer Azing Griever beleefde Geert Jeuring de topjaren van FC Emmen.

In 2001, met de oplevering van het nieuwe stadion, had hij zijn eigen onderhoudsruimte. Nu, na 24 jaar, is het niet gemakkelijk om afscheid te nemen van de club die je na aan het hart ligt, maar via deze weg wil de FC Emmen Geert Jeuring een goede en gezonde toekomst toewensen. 

 *Daar er minder gebruikt gemaakt gaat worden van het spelershome op de maandagavond en de huidige selectie door zelfwerkzaamheid het spelershome gaat beheren is de functie van Koen Schonewille hierbij komen te vervallen. Koen heeft, samen met zijn vrouw Hilly jaren gezorgd voor het natje en droogje van de spelers. 

*De afgelopen vier maandagen van juni/juli, heeft de schoonmaakploeg (zie foto) in- en rondom het veld, het stadion in een opgeruimde staat gebracht. Daar het lopende onderhoud in het voorjaar is blijven liggen, bood de schoonmaakploeg aan “extra handen” uit de mouwen te steken. De eerste twee maandagen van juni is onder zeer warme omstandigheden onkruid gewied, zijn de kantjes rondom het veld afgestoken en werd losse rommel, opgeruimd.  Hierbij was en is het motto dat vele handen licht werk maken een gegeven. Onder het genot van een kopje koffie en gebak werd door de schoonmaakploeg terug gekeken op hun noeste arbeid.

FC Emmen is trots op deze mannen, maar wil hierbij haar stewards, de onderhoudsmannen, Hans en Jan (zij hebben een nieuwe keuken geplaatst in het stewardshome), de jongens van nieuwe Start en alle anderen die op enige wijze hebben meegewerkt het stadion voor de a.s. Open Dag op 2 augustus, toonbaar te maken, dank zeggen.
 

*Als laatste nog de vermelding dat Jan Stap als vrijwilliger algemeen onderhoud vanaf 1 juli is gestart bij FC Emmen.

 
 

De schoonmaakploeg van FC Emmen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda