Coöperatieve Vereniging De Veenvaart op Boot Holland.

ORANJEDORP - De komende week is de Cooperatieve Vereniging De Veenvaart uit Zuidoost Drenthe met een stand vertegenwoordigd op BOOT HOLLAND 2023, de grootste 5-daagse watersportbeurs op het gebied van 'alles wat met varen te maken' heeft in Nederland. Deze jaarlijkse beurs, die na twee jaar afgelasting door Covid-19, weer gehouden wordt in WTC EXPO in Leeuwarden, vindt plaats van woensdag 8 tot en met zondag 12 maart. De beurs kent meer dan 250 deelnemers en is de enige watersportbeurs van Nederland.

"Wie van watersport houdt, kan bij Boot Holland zijn hart ophalen. Het aanbod in boten is gevarieerder dan ooit! Zo is de imposante steiger dé aanlegplaats voor motorjachten en is er een groot aanbod aan open boten, zeilboten, watersportaccessoires en scheepsbenodigdheden. Van nieuwe teakdekken tot aan elektronica en van landvasten tot aan scheepsramen, op Boot Holland vind je het allemaal".
De Coöperatieve Vereniging De veenvaart is door haar goede contacten met het bestuur van het Verbond Nederlandse Motorbootsport (VNM) uitgenodigd om als gast deel te nemen aan BOOT HOLLAND. De VNM deelt haar stand, nummer 8004, samen met de Veenvaartorganisatie.

De veenvaartorganisatie is dagelijks op de beurs aanwezig met een vertegenwoordiging van het bestuur en de nodige promotiematerialen om De Veenvaart en het Veenvaartgebied onder de aandacht van het aanwezige publiek te brengen. Zo is er een backdrop met een grote overzichtskaart van het gehele gebied, zijn er flyers en vlaggetjes en worden er doorlopend promotiefilmpjes getoond die het veenvaargebied op een aantrekkelijke wijze ook over het voetlicht brengen.

"De afgelopen seizoenen is het aantal vaarbewegingen gedaald; de Veenvaart, een Kanaal met een verhaal, verdient evenals het gehele veenvaartgebied van Zuidoost Drenthe een opsteker en we hopen dan ook dat deelname aan Boot Holland daar een promotionele bijdrage aan gaat leveren". Aldus Stoffer Appeldorn, voorzitter van de vereniging.

Door de orgaisatie worden er over de 5 beursdagen rond de 25.000 bezoekers verwacht.
Het is voor het eerst dat de Coöperatieve Vereniging De Veenvaart aan een beurs als deze deel neemt.
De verwachtingen zijn dan ook gespannen met het oog op 'Wie gaan we bereiken en wat gaat de spinn-off worden voor het vaarseizoen 2023 dat op 1 april a.s. begint".

Voor meer informatie: zie boot-holland.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda