Slag om Norg moet nóg een jaar overslaan

WIELRENNEN - Voor het tweede jaar op rij gaat de Slag om Norg niet door. Opnieuw is de corona-pandemie de grote spelbreker. Het besluit is genomen in overleg met burgemeester Klaas Smid van de gemeente Noordenveld.


"De gemeente maakt zich zorgen over de te verwachten hoeveelheid publiek dat zich over het parkoers verspreidt", laat Marco Bos namens de organisatie weten. "Omdat de wedstrijd niet op een afgesloten parkoers wordt verreden, kan de organisatie de corona-regels met betrekking tot het publiek en volgers lastig handhaven. De Slag komt nét te vroeg", aldus Bos.

Hoofdsponsor
Met de Italiaanse bandenfabrikant Vittoria had het evenement voor dit jaar net een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Ook is het merk meteen verbonden aan de MTB-evenementen: Bartje 200, Veldslag om Norg en de Drenthe 200. Al die evenementen worden georganiseerd door Bolane Events & Travel.

Winnaars
Het evenement stond dit jaar voor 11 juli op de kalender. De laatste editie in 2019 werd gewonnen door Coen Vermeltfoort. Jan-Willem van Schip, Gianni Vermeersch, Fabio Jakobsen, Johim Ariesen, Ronan van Zandbeek, Gert-Jan Bosman en Mike Teunissen gingen hem voor.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda