Laatste editie GHC voor Janseneventsportmanagement ;

SLEEN - OP zondag 25 september vindt de 9e editie van de geoparkhondsrug classic plaats bij en rond het Nije hemelriek in Gasselte Op dit parcours wordt ook het Nederlands kampioenschap Mtb marathon verreden. De 9e editie van deze schitterende mountainbike challenge zal voor Jansen event sportmanagement tevens de laatste zijn.De Geoparkhondsrug classic is eigenlijk niet meer weg te denken op de mountainbike kalender, maar Wim en Ilse Jansen gaan de organisatie van Janseneventsportmanagement intern een andere vorm geven.


Wim Jansen: Wij hebben met enorm veel plezier, trots en enthousiasme de afgelopen 9 jaren deze Mtb wedstrijd mogen en kunnen organiseren en danken daarvoor de deelnemers, sponsoren, KNWU, vrijwilligers, Staatsbosbeheer, gemeente Aa en Hunze, provincie drenthe en alle andere betrokkenen. Ilse gaat na 16 jaren een andere uitdaging aan, waarbij we haar enorm veel succes wensen.

Janseneventsportmanagement gaat per september verhuizen naar Emmen, waar een nieuw passend bedrijfspand zal worden betrokken. Vanuit deze locatie zullen de overige activiteiten als wieler/mtb clinics, wielertheater avonden, Baukemollematocht, nk tijdrijden en meer wieler gerelateerde events worden uitgevoerd.


Voor Janseneventsportmanagement dus de laatste editie van de geoparkhondsrug classic. Daar gaan we een mooie feestelijke editie van maken. Zoals het nu lijkt is dit zeker niet het einde van een schitterend Mtb event, een volgende organisator heeft zich reeds aangediend. Schrijf graag in voor onze laatste editie via de website of op zondag 25 september bij de start. Voor aanvangstijden en parkeren zie de website.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda