Veldrijden nadert een spannende periode

EMMEN - Het is relatief rustige nieuwsperiode, maar bij WielerFlits en RIDE Magazine zitten we zeker niet stil. Zo lanceren we volgende week de allereerste wintereditie van RIDE, met daarin een uitgebreide reportage van het succesjaar van Remco Evenepoel. De rest van de inhoud wordt snel bekend!

Joris Nieuwenhuis mogelijk niet geselecteerd door terugkeer Mathieu van der Poel

Mathieu van der Poel maakt binnenkort zijn entree in deze veldritwinter. Tijdens de Wereldbeker in Hulst zullen we de 27-jarige Nederlander van Alpecin-Deceuninck waarschijnlijk voor het eerst in actie zien in de cross. En dat vormt een probleem voor Joris Nieuwenhuis. Waarom? Dat is een technisch verhaal. WielerFlits legt uit.

Afgeronde rechthoek: Lees verderLees verder

Deze verhalen lees je in de nieuwe Winter-editie van RIDE

Vrijdag 25 november verschijnt er weer een nieuwe editie van RIDE, het wielerblad gemaakt door de redactie van WielerFlits. We hebben een magazine gemaakt waar je lekker voor gaat zitten tijdens de steeds langer wordende winteravonden. Want deze 172 pagina's dikke editie staat weer boordevol verhalen waar wielerliefhebbers warm van worden. Vandaag maken we bekend wat er precies in onze nieuwe editie staat.

Afgeronde rechthoek: Lees verderLees verder

Voorbeschouwing: Superprestige Merksplas 2022 - Debuut Tom Pidcock als wereldkampioen

We zijn intussen toe aan de derde manche van de Telenet Superprestige. Laurens Sweeck en Denise Betsema staan aan kop in het klassement, maar er kan en zal nog veel gebeuren. In Merksplas krijgen de crossers flink wat hindernissen voorgeschoteld waarop het verschil kan worden gemaakt. Een van de veldrijders die voor verschil kan zorgen? Wereldkampioen Tom Pidcock, die zijn rentree in het veld maakt.

Afgeronde rechthoek: Lees verderLees verder

Afgeronde rechthoek: Voorspel de winnaars in Overijse en win mooie prijzen!Voorspel de winnaars in Overijse en win mooie prijzen!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda