Mathieu van der Poel prijkt op de cover van de nieuwe RIDE

Mathieu van der Poel prijkt op de cover van de nieuwe RIDE

Met overwinningen in Milaan-San Remo, Parijs-Roubaix en het WK op de weg kroonde Mathieu van der Poel zich tot de beste eendagsrenner van het afgelopen wielerjaar. Het is daarom meer dan verdiend dat hij wordt uitgelicht op de cover van de nieuwe winter-editie van RIDE Magazine, die op 24 november verschijnt.

RIDE is een premium wielermagazine dat gemaakt wordt door de redactie van WielerFlits. Vier keer per jaar delen we onze wielerpassie in de vorm van een magazine van meer dan 150 pagina’s. Daarin wordt niet alleen aandacht besteed aan de profsport, maar ook aan fietstoerisme, materiaal, training, gezondheid en voeding. RIDE is een wielerblad met mooie, interessante leesverhalen dat nog maanden op de salontafel blijft liggen. Ideaal om de steeds langer wordende avonden mee door te komen.

We kunnen alvast verklappen dat lezers van de nieuwe RIDE worden getrakteerd op een tien pagina’s lang verhaal over Mathieu van der Poel. Onze hoofdredacteur Raymond Kerckhoffs interviewde naar aanleiding van de winst van de Vélo d’Or Classiques de wereldkampioen voor Vélo Magazine/L’Équipe. Het leverde een mooie terugblik op met een van de grote smaakmakers van 2023. Wat er nog mee in onze winter-editie staat? Dat onthullen we binnenkort.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Bestel nu de nieuwe RIDEBestel nu de nieuwe RIDE

Wil je er zeker van zijn dat je de nieuwe RIDE als eerste ontvangt? Het is vanaf nu mogelijk om alvast jouw exemplaar online te bestellen. Iedereen die voor 24 november de nieuwe RIDE bestelt, krijgt een proefabonnement van 2 maanden op Fondo, het trainingsprogramma van de KNWU, cadeau. Daarnaast verloten we onder iedereen die nu alvast RIDE bestelt maar liefst 50 kaarten voor het grootste baan-evenement van deze winter: de Wooning Zesdaagse van Rotterdam.

Voor slechts € 9,95 geniet je deze winter weer van de mooiste wielerverhalen. Bestel de nieuwe RIDE nu online en krijg hem als eerste thuisbezorgd. Wij betalen de verzendkosten. Waar wacht je nog op?

Wil je de nieuwe RIDE gratis ontvangen? Neem dan nu een abonnement, lees het hele jaar het leukste wielerblad van Nederland en België en krijg jouw eerste exemplaar van ons cadeau.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda