Alles over de Ronde van Vlaanderen

EMMEN - De Ronde van Vlaanderen staat voor de deur en dat is elk jaar een heuglijk moment voor alle wielerfans en voor ons bij WielerFlits! Toch is er iets veranderd aan de teneur in het peloton na de massale valpartij in Dwars door Vlaanderen, waar Wout van Aert, Mads Pedersen en Jasper Stuyven gehavend uit de strijd kwamen. Dat verandert toch wel wat.


Door de afwezigheid van Van Aert, Stuyven en de onduidelijkheid over de situatie van Pedersen zijn alle ogen nu écht gericht op Mathieu van der Poel. De wereldkampioen is de absolute topfavoriet, erkennen ook Maxim en Youri in de nieuwste WielerFlits Podcast. Het is echter de vraag of de nieuwe situatie een voordeel is voor MVDP. Hoe moet hij het gaan aanpakken in de Vlaamse Hoogmis? En wat gaat Visma | Lease a Bike doen?

De overvolle lappenmand bij de Nederlandse ploeg is ook onderwerp van gesprek. Zonder de absolute kopman kan Visma | Lease a Bike nog altijd een gooi doen naar de overwinning, met vooral Dwars door Vlaanderen-winnaar Matteo Jorgenson. Over de aanpak van Wout van Aert en de gevolgen van zijn zware valpartij schreef collega Raymond Kerckhoffs een uitgebreide en felle analyse.

Bij de vrouwen belooft de strijd erg interessant te worden. In de WielerFlits Podcast gaat het over de situatie bij SD Worx-Protime tussen Lotte Kopecky en Demi Vollering, die het moeten opnemen tegen een sluwe Marianne Vos en andere kaapsters op de kust.

Kortingsactie én winactie!
Het Paasweekend komt er ook nog aan en speciaal voor jou als WielerFlits-lezer hebben we een mooie kortingsactie van RIDE Magazine. Je kan de laatste twee edities van RIDE bestellen voor slechts €13,95. Dat zijn meer dan 340 pagina's aan leesplezier!

Let ook op als je naar de Amstel Gold Race wil als VIP, want samen met Sanidirect mogen wij een uniek VIP-arrangement aanbieden voor twee personen. Als je wint, ben je een heel weekend lang zoet tijdens de toertocht én op de wedstrijddag!

Een fijn koersweekend gewenst,

Nick Doup
Redactie Chef WielerFlits

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda