Wielerflits weer vol neiuws

EMMEN - Beste wielerliefhebber, Buongiorno a tutti! Nu de kop eraf is in de Giro d'Italia zien we dat Tadej Poga?ar al vroeg de lakens uitdeelt in het algemeen klassement. Met Tim Merlier heeft België ook al een ritzege binnen en Cian Uijtdebroeks van Visma | Lease a Bike is toch wel een van de verrassingen tot nu toe in de Giro.

In de nieuwste WielerFlits Podcast heb ik samen met Maxim, Raymond en Niels de eerste week nabesproken en vooruitgekeken naar de komende etappes. Zelf denk ik dat Poga?ar er goed aan doet om de roze trui weg te geven in een van de bergetappes, maar de rest denkt juist dat de Sloveen zijn leiding nog verder wil en gaat verstevigen.

Ook gaat het over de sprinters in Italië. Twee mannen steken er met kop en schouders bovenuit tot nu toe. Olav Kooij zit er wel dicht bij, maar de grootste zorgen zijn er om Fabio Jakobsen. Wat is er met hem aan de hand? Raymond heeft daar wel een uitgesproken mening over. Ook gaat het over het geplaagde Visma | Lease a Bike.

RIDE komt bijna jouw kant op
Afgelopen week was voor ons als redactie van WielerFlits ook de deadline voor RIDE Magazine. Het nieuwe Zomernummer is af en onderweg naar de drukker! Alle abonnees en pre-orders kunnen hem in de week van 24 mei thuis verwachten. Wil jij RIDE ook ontvangen voordat hij in de winkel ligt? Bestel hem nu online, mét mooie voordelen!

Oh ja, we hebben ook de nieuwe RIDE-cover onthuld: het geel in een prachtig landschap!


Een mooi Giro-weekend gewenst!


Nick Doup
Redactiechef WielerFlits

Een sprankje hoop om Poga?ar te verslaan, roep om veiligheid en wat is er met Fabio Jakobsen?

De kop is eraf in de Giro d’Italia en dus kunnen de eerste conclusies getrokken worden. Zoals verwacht staat Tadej Poga?ar in de roze trui, maar is hij wel zo dominant als voorspeld werd? Wat kunnen we zeggen na de eerste massasprints in deze ronde? Het komt allemaal langs in een kersverse aflevering van de WielerFlits Podcast, net als een eerste glimp van de nieuwe RIDE Magazine.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Luister nu de WielerFlits Podcast!Luister nu de WielerFlits Podcast!

Dit is de cover van de nieuwe zomer-editie van RIDE Magazine

Er ligt een bomvolle wielerzomer in het vooruitzicht. Naast de Tour de France krijgen we met de Olympische Spelen in Parijs en de Tour de France Femmes met Grand Départ in Nederland enkele heerlijke wielerevenementen voorgeschoteld. Het komt allemaal aan bod in de zomer-editie van RIDE Magazine, die later deze maand verschijnt.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Bekijk hier de cover en bestel jouw RIDEBekijk hier de cover en bestel jouw RIDE

Stem nu op de wielrenners van de maand april 2024

Voor de derde keer dit jaar organiseert WielerFlits samen met de Club 48 de verkiezing Wielrenner van de maand. In drie categorieën zijn nominaties uitgereikt voor de beste renners, rensters en talenten van april 2024. De stembussen zijn geopend tot en met dinsdag 14 mei om 14.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda