Fietstoertocht en levert ? 2.300 op voor Right To Play

Vanuit Emmen op de fiets naar Toerversie Vuelta EMMEN Twintig fietsers hebben zaterdag 29 augustus namens Domesta meegedaan aan de Toerversie van de Vuelta. Een groot deel van hen stapte die ochtend al in Emmen op de fiets. Met deze prestatie hebben de fietsers ? 2.300 ingezameld voor Right To Play.


De fietsers startten om 7.00 uur vanaf het kantoor van wooncorporatie Domesta. Domesta stelde zelf € 1000 beschikbaar voor Right To Play. Deze stichting zet zich in voor de levens van kinderen in ontwikkelingslanden. De rest van het bedrag komt van een aantal subsponsors, sponsors die de wielrenners zelf hebben gezocht en de opbrengst van een inzamelactie van vier kinderen. 

De directeur van Domesta, Johan Krul, overhandigde een cheque met het ingezamelde bedrag aan ambassadeur van Right to Play Gert Jakobs. Krul had er toen zelf ook al 175 km opzitten. Right To Play zorgt voor sport en spel voor de meest achtergestelde kinderen van de wereld. Op die manier dragen ze bij aan de ontwikkeling van deze kinderen en aan het versterken van gemeenschappen ter plekke. Het initiatief voor deze fietsprestatie voor het goede doel komt van Domesta-medewerker Willem Wolters en zijn fietskameraad Patrick Sulmann.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda