Vandaag met de bus naar Emmen

DRENTHE - In Emmen zijn vandaag naast de finish van de 1e etappe van de Vuelta ook veel andere activiteiten zoals het Full Color festival. Voor bewoners van Emmen die deze activiteiten willen bezoeken, rijden alle stadslijnen tussen 12:00 en 22:00 uur elk kwartier. Bij de chauffeur is voor ? 1 een Eurokaartje te koop voor een enkele reis.

Voor bezoekers van buiten Emmen heeft de gemeente speciale parkeerplaatsen ingericht buiten het centrum (Bargermeer III en Meerdijk). Vanaf deze locatie rijden tussen 12:00 en 22:00 uur speciale P R bussen naar het centrum van Emmen. Deze bussen rijden elke vijf minuten en zijn gratis toegankelijk. De kwartierdienst op de stadslijnen in Emmen en de P R bussen zijn financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Emmen.

Vanwege de 1e etappe van de Vuelta op zondag 30 augustus 2009 en aanverwante activiteiten zijn ook op bepaalde momenten routes van buslijnen gestremd. Op de websites van de vervoersbedrijven (www.arriva.nl en www.connexxion.nl) vindt u welke lijnen op welke momenten zullen worden aangepast. Vanwege de stremming van de Hondsrugweg in Emmen rijden alle bussen van/naar Emmen niet naar het centrum busstation, maar alleen naar het busstation bij het NS-station.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda