Nederlands kampioenschap zaalvoetbal studenten mbo in Emmen

EMMEN - Donderdag 5 februari organiseert Drenthe College de Drentse voorronde van het Nederlands kampioenschap zaalvoetbal voor mbo-studenten in sporthal Angelslo in Emmen. Het toernooi start om 10.00 uur. De finalewedstrijden staan vanaf 14.45 uur op het programma.

In elf provincies vinden regionale voorrondes plaats. De winnaar van elke voorronde plaatst zich voor de finale op 22 april 2015 in Amsterdam. Aan de voorronde in Emmen doen studenten van het Drenthe College uit Assen, Emmen en Meppel en van het Alfa-college uit Assen en Hoogeveen mee. Er zijn dit jaar naast herenteams ook een aantal damesteams die strijden voor een plek in de finale.

Het NK Zaalvoetbal is een initiatief van het platform Bewegen en Sport van de MBO Raad, de KNVB en de mbo-scholen. De organisatie is in handen van regionale mbo-scholen. Zij vinden bewegen en sport van essentieel belang om een gezonde en actieve leefstijl te bevorderen.

Over Drenthe College
Drenthe College is een mbo- en opleidingencentrum. Elk jaar volgen meer dan 8.000 studenten een opleiding aan Drenthe College, dichtbij huis op één van de vele locaties in de provincie Drenthe. Kernlocaties zijn Assen, Emmen en Meppel.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda