Dames HZVV winnen opnieuw Midwintercup

FRANEKER ? Het succes van HZVV kon zaterdag niet op, want naast de winst van de heren in het Protos Weering toernooi was er ook succes voor de dames van HZVV. De dames wonnen net als vorig jaar de Midwintercup in Franeker door in de finale futsal Heerenveen met 2-0 te verslaan.

Op 6 januari legden de dames van HZVV de basis voor de toernooiwinst door in Leeuwarden de voorronde vrij gemakkelijk te winnen. HZVV versloeg SDS (10-0), DTD (7-0), Berlikum (5-2) en Ternaard (8-0). Tegen futsal Heerenveen kwam HZVV niet verder dan 0-0.

Zaterdag vervolgde HZVV in Franeker het traject naar de finale met drie zeges in de eerste ronde op Drachtster Boys (7-0), Asser Boys (3-0) en Annaparochie (3-2). In de kwartfinale had HZVV het moeilijk met AVC uit Sexbierum. Het werd 2-2, maar HZVV nam de strafschoppen beter en plaatste zich met moeite voor de halve finale. Daarin was Oerterp de tegenstander en HZVV haalde de finale door een 2-0 overwinning.

In de finale kwam HZVV futsal Heerenveen weer tegen. Deze keer was HZVV de betere ploeg en won met 2-0, waardoor voor de tweede keer op rij de beker met de grote oren naar HZVV ging. Daardoor was het zaterdagavond dubbel feest bij Maxx Sports and Events, waarbij zowel Heren 1 als Dames 1 gehuldigd werden.  

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda