Poule B Jan Bralten Toernooi met extreem veel doelpunten (78).

MEPPEL - Spektakel en heel veel doelpunten tijden de 2e pouleavond van het 23e Jan Bralten Intersport Futsal Toernooi. Dat is kort samengevat omtrent de poule B wedstrijden van maandag de 27e. Titelverdediger MSC startte om 18.00 uur tegen het "op papier" minder gekwalificeerde Veno. Met de staart tussen de benen mocht MSC de buit binnen halen met 5-4 maar verschil in krachtsverhouding was er geenszins. MSC was als titelverdediger over de hele avond niet in goede doen.
Debutant Veno speelde goed maar kreeg veel te weinig. Alleen tegen SVN kwam de ware kwaliteit er uit en werd er met 7-0 gewonnen waarbij ook nog een kopdoelpunt viel te noteren welke telt voor 2. Nadat er 15 wedstrijden gespeeld waren konden er nog 4 teams gaan voor de eerste plek. Flevo Boys, Rolder Boys, MSC en ONB. Uiteindelijk trok ONB aan het kortste einde en werd vierde omdat de laatste wedstrijd de schijn vertoonde dat er een akkoordje gesloten was tussen Rolder Boys en MSC want bij een gelijk spel waren ze beide door. Uitslag 1-1.

Daarentegen was Flevo Boys superieur met Marco van der Heide als "leading man" en Tjeerd Korf als afmaker. Over de gehele avond werden er 78 doelpunten gescoord en is wellicht een record. Het publiek kreeg waar voor zijn geld en mede-organisator Guido Broers kwam wederom tot de conclusie dat de avond gewoon weer fantastisch was.
 
Eindstand:
1.  Flevo Boys    15 punten
2.  Rolder Boys  13 punten       
3.  MSC                13 punten
4.  ONB                12 punten
5.  Veno                 3 punten
6.  Ruinerwold      3 punten
7.  SVN '69             3 punten

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda