Bestuur Natuurbad de Zandpol op zoek naar penningmeester

ZANDPOL- Het was weer goed toeven in natuurbad Zandpol. De zomer van 2022 was warm, maar geweldig voor veel liefhebbers van buitenwater. Dat hebben het bestuur en de vrijwilligers van Natuurbad de Zandpol ook gemerkt! Vele duizenden vakantiegangers; badgasten; baantjes zwemmers, maar ook hele families uit Schoonebeek en omstreken waren te gast. Ze namen er een frisse duik en trokken relaxed hun baantjes in ons prachtige natuurbad de Zandpol aan de Middenweg in Veenoord.


De bezoekers/gasten zijn meestal erg enthousiast over het prachtige Natuurbad en de kwaliteit van de voorziening. Wat aan deze mening vast meehelpt zijn de frisse toiletten, het schone zwemwater, de mooie stranden en de leuke uitdagende speeltoestellen voor de kids. Bestuur en vrijwilligers van Natuurbad de Zandpol hadden deze zomer de handen wel behoorlijk vol om alles in de goede banen te leiden.

Natuurbad de Zandpol is een mooi recreatiegebied(je) dat het verdient om nog vele jaren door recreanten bezocht te worden. Gelukkig heeft het bestuur de hulp van een aantal enthousiaste vrijwilligers die bij mooi weer/ drukke dagen zorgen dat het vuilnis verzameld en afgevoerd wordt en de stranden om het bad er netjes bijliggen.

Penningmeester
Het bestuur van de stichting Natuurbad de Zandpol bestaat uit een aantal bestuursleden die uit Nieuw Amsterdam; Veenoord; de Zandpol en Schoonebeek komen. Het huidige bestuur van Stichting Natuurbad de Zandpol heeft het er niet super druk mee, maar zoekt toch naar uitbreiding in de vorm van een nieuwe penningmeester, die 1 x per maand wil meedenken/ vergaderen over het wel en wee van ons mooie Natuurbad.

Voor meer informatie en belangstelling mag je bellen met Jan Bartels, telefoon 06-50201553.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda