Proef op de Emmer Markt!

EMMEN - Na enkele maanden rust komt de kok van de Markt , Anton , weer in actie. Op vrijdag 20 maart , de laatste keer dat de Warenmarkt op de huidige plek staat , zal de kok weer aanwezig zijn.

De grootste en gezelligste markt van Drenthe

Nieuwsbrief

Vrijdag 20 maart - Proef de Markt!

.Alle ingrediënten betrekt Anton van om omliggende marktkooplui. De producten die op de markt verkocht worden zijn altijd vers en van perfecte kwaliteit. Deze keer is dat bij de groentekramen. Droge worst en kruiden worden hier aan toegevoegd.

Anton gaat hiermee aan de slag en maakt daar lekkere hapjes van die gratis geproefd kunnen worden.

Bij de mobiele keuken van Anton liggen recepten klaar voor geïnteresseerden , ook staat daarop vermeld bij welke kramen de producten verkrijgbaar zijn.

Terugkeer Marktplein

Op vrijdag 27 maart keert de Warenmarkt weer terug op het Marktplein.

Dit wordt natuurlijk een hele happening met leuke acties en een openings handeling om 10:00 uurdoor Wethouder Bouke Arends en Miss Emmen Feline.

Het promoteam deelt een zeer leuk cadeau uit voor de klanten van de markt en tevens plattegronden met daarop de nieuwe indeling.

Radio Simone

Vanuit een winkelpand in Winkelcentrum De Weiert verzorgt Radio Simone al enkele weken een live uitzending. Op vrijdag 20 maart , tussen 08:00 uur en 09:00 uur zullen kooplui

van de Markt en wellicht ook de Marktmeester aanschuiven in de radio uitzending en gaan vertellen over de verhuizing van de Warenmarkt!

Proef de Markt!

Kijk op de site ( www.marktemmen.nl) of Facebook ( www.facebook.com/marktemmen.nl ) voor meer info.


Volg Markt Emmen nu ook op twitter en Facebook

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda