Weer grote belangstelling voor Techno Nostalgica beurs

EMMEN - Afgelopen zaterdag werd in Fletcher Hotels Emmen voor de 29e keer weer een Techno-Nostalgica Beurs gehouden. Het is een jaarlijks evenement welke tot de beste radiobeurs van Nederland kan worden gerekend. Ook nu trok deze beurs weer ruim 1000 belangstellend waarvan volgens de organisatie de helft hiervan uit Nederland komt en de rest vanuit Duitsland en Belgi�« ook de weg naar Emmen hebben gevonden.


Een greep van wat u er zoal vindt zijn prachtige nostalgische radio's en grammofoons, elektrische apparaten, platen, muziekautomaten, klokken, stoommachines, militaire apparatuur en buizen, fotografie en optiek, oud technisch speelgoed etc. Ook een speciale radio die tijdens de oorlog door Hitler gratis werd vertrekt om het mogelijk te maken dat iedereen zijn toespraken kon beluisteren veranderde van eigenaar.

Ook dit jaar was het weer mogelijk om uw oude buizenradio gratis te laten repareren en/of taxeren door de specialisten van de NVHR (Nederlandse Vereniging voor de Historie van de Radio). (foto Bennie Wolbers)

(zie ook het fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda