MARKTEN

Oertijdmarkt op 28 juli in Emmen

EMMEN - Dit jaar de 18e editie van de grootste mineralen buitenmarkt van Nederland. Het is een markt vol met mineralen, fossielen, archeologie, geologie en aanverwant. Met talloze (kinder)activiteiten en met enkele zeer prominente gasten. 'Stonehunter' Eric van IJsseldijk tekent voor de organisatie van de Oertijdmarkt op 28 juli (10.00-17.00 uur) in Emmen - op de wielerbaan achter het stadion van FC Emmen. Vorig jaar trokken we ruim vierduizend bezoekers met 140 kraampjes. Natuurlijk hoopt de organisatie dat aantal te overtreffen.
Reageer!

Geslaagde pompoenmarkt in in Emmen

EMMEN - Vrijdag 27 oktober hebben vele tientallen kinderen hele mooie pompoenen gemaakt op de markt. Bij de kraam van Nelleke van der Leest was het een drukte van belang. Samen met het palingroken en het orgel van Joris was het super gezellig op de wekelijkse markt.
Reageer!

Ruim 100 non-food en food op gezellige Emmer weekmarkt

EMMEN - Vrijdag 27 oktober is het Herfstvakantie in onze regio en is het extra gezellig op de wekelijkse warenmarkt. Naast de meer dan 100 food en non-food kramen zijn er extra activiteiten voor jong en oud! Zo is er een leuke kraam met pompoenen waar kinderen heerlijk kunnen knutselen met een pompoen. Dit is geheel gratis!
Reageer!

Meimarkt in Roswinkel

ROSWINKEL - Morgen, zondag 7 december wordt weer traditioneel de MEIMARKT in Roswinkel gehouden. Een groot aantal met een keur van artikelen terwijl ook de inwendige mens niet wordt vergeten. De hele zaterdag waren een aantal dames actief om ook de traditionele Spekdikken te bakken. Hiervoor is ruim 45 kilogram deeg gemaakt. Op het programma in Roswinkel staat op zondag 27 augustus ook weer de jaarlijkse oogstdag bij de boerderij van Joling op het programma.
Reageer!

Proef de Markt! Op vrijdag 21 april in het centrum van Emmen.

EMMEN - De kok van de Markt gaat vanuit haar mobiele keuken lekkere hapjes maken. De Grootste Markt van Noord Nederland organiseert regelmatig leuke acties om het voor bezoekers nog leuker te maken!. Iedere vrijdag vanaf 08:00 uur t/m 14:00 uur staan er meer dan 100 kramen opgesteld met food en non food producten. Vers en voordelige producten!
Reageer!

Goede Vrijdagmarkt in Emmen met Paashazen

EMMEN - Op vrijdag 7 april is het Goede Vrijdag en zijn veel mensen vrij. een super leuke dag om naar de grootste en gezelligste Warenmarkt van Noord Nederland te komen. Meer dan 100 kramen altijd volop keuze! Voor de Pasen op zoek naar verse kwaliteitsproducten voor een eerlijke prijs? Je haalt het op de Markt! Brood, groente, fruit, zuivel en heerlijke pinda's en noten... ruik je het al? ?
Reageer!

Vrijdag 17 juni zijn ze er weer; de Haring Maatjes!

EMMEN - Zanger Bouke komt de eerste haring proeven onder begeleiding van "Volendamse gastdames " Samen met een lekkere korenwijn en gezellige Hollandse orgelmuziek een echte traditie! Vrijdag 17 juni tussen 10:00 en 12:00 uur bij de gezamenlijke viskramen in Emmen. Zanger Bouke heeft het razend druk met heel veel optredens en een nieuwe single "laat me gaan" die volgende week uit komt! De Markt is verheugd dat hij tijd kon vrijmaken.
Reageer!

Ludiek afscheid marktmeester Marja Hemel

EMMEN â?? Maar liefst 30 jaar was Marja Hemel(66) uit Erica verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de wekelijkse markten in Emmen, Emmer Compascuum en Klazienaveen. Vanmorgen kwam daar op ludiek wijze een einde aan toen burgemeester Eric van Oosterhout haar bedankte voor alle inzet die zij in al die jaren voor de markten in de gemeente Emmen heeft verricht zoals administratie en nieuwe klanten een plek geven. Ook was zij belangrijk bij het coronaproof maken van de markten zoals dier op het moment kunnen worden gehouden.
Reageer!

De warenmarkten in de gemeente Emmen gaan door

EMMEN - De wekelijkse warenmarkten in de gemeente Emmen gaan door. Dit betekent dat vrijdag 27 maart de markt in Emmen door gaat en ook de markten in Emmer-Compascuum en Klazienaveen op zaterdag 28 maart gaan door. Wel staan tijdens de warenmarkten alleen kramen die etenswaren verkopen. De warenmarkten mogen doorgaan omdat zij een goede aanvulling zijn op de supermarkten en markten een rol hebben in de voedselvoorziening.
Reageer!

Weer grote belangstelling voor Techno Nostalgica beurs

EMMEN - Afgelopen zaterdag werd in Fletcher Hotels Emmen voor de 29e keer weer een Techno-Nostalgica Beurs gehouden. Het is een jaarlijks evenement welke tot de beste radiobeurs van Nederland kan worden gerekend. Ook nu trok deze beurs weer ruim 1000 belangstellend waarvan volgens de organisatie de helft hiervan uit Nederland komt en de rest vanuit Duitsland en Belgi�« ook de weg naar Emmen hebben gevonden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda