MUZIEK

Izaline Calister in café Rue de la Gare

EMMEN- Jazz op de Zondagmiddag in cafe Rue de la Gare presenteert op 7 november zangeres Izaline Calister. Calister is een grote naam in de Nederlandse jazzmuziek. Ze heeft als singer/songwriter een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Ze is een begenadigd zangeres, componist en tekstschrijver met een geheel eigen muzikale stijl. Zij heeft het zeldzame talent dat solisten onderscheidt.
Reageer!

Kai Strauss & The Electric Blues Allstars in VanSlag

BORGER - De Duitse zanger en bluesgitarist Kai Strauss wordt tegenwoordig als één van de grote namen van de Europese bluesscene beschouwd. Op vrijdag 5 november staat deze bluesgrootheid op het podium van VanSlag in Borger.
Reageer!

Kai Strauss & The Electric Blues Allstars in VanSlag

BORGER - De Duitse zanger en bluesgitarist Kai Strauss wordt tegenwoordig als één van de grote namen van de Europese bluesscene beschouwd. Op vrijdag 5 november staat deze bluesgrootheid op het podium van VanSlag in Borger.
Reageer!

Grief & Joy – Recital in de Pauluskerk

EMMEN - Muziek van Purcell, Schubert en Harry Bannink, gezongen miniatuurverhalen over vreugde en verdriet, leven en dood. Vier componisten met elk drie liederen: intense eenvoud in de barokmuziek van Henry Purcell, een mysterieuze set liederen van Franz Schubert; een vurig drietal van de Nederlandse componist Pieter van der Staak en enkele juweeltjes van Harry Bannink. Gebracht in bewerkingen voor zang, cello en gitaar in wisselende samenstelling.
Reageer!

Huisconcert ‘De brug tussen Klassiek en Jazz’

Beste muziekvrienden, NIEUW AMSTERDAM- Hierbij nodig ik jullie uit voor het huisconcert -De brug tussen Klassiek en Jazz - met Martine Salomons, klassiek zangeres en Harry Fuhler, gitarist. Zij brengen op geheel eigen wijze songs die een brug slaan tussen klassiek en lichte muziek met prachtige Jazz-standards, oude popsongs en Nederlandse klassiekers. Een mooie afwisseling van swing, ballade, melancholie en een lach!
Reageer!

Guy Verlinde geeft concert in Cafe De Amer in Amen

AMEN - Zondagmiddag 17 oktober geeft de bekende Belgische bluesmuzikant Guy Verlinde een concert in café De Amer te Amen. Naast hem staat het jonge muziektalent Olivier Vander Bauwede op het podium. Het duo brengt akoestische luisterliedjes waarmee Verlinde laat zien dat hij naast de blues ook thuis is in Americana en het singer-songwriter genre.
Reageer!

Swingende soul in café De Amer

AMEN - Zaterdagavond 16 oktober spelen Montis, Goudsmit & Directie in café De Amer te Amen. Een killer-combi van drie rasmuzikanten die staan voor swingende soul-jazz van uitzonderlijke kwaliteit.
Reageer!

Muzikale voorstelling ‘Moussorgsky’ In Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Op zondagmiddag 10 oktober komen Passies & Havinga naar Nieuw Amsterdam met hun muziek- theatervoorstelling Moussorgski. Onder de titel Juffer Ssawischna speelt het duo hun muziekprogramma over de Russische componist Modeste Moussorgsky en wordt een verbinding gelegd met de schilderkunst.Als decor voor de voorstellingen dienen de schilderijen van Geurt van Dijk.
Reageer!

Roel Spanjers & The Sunset Travellers in VanSlag

BORGER - Op het podium van VanSlag in Borger staan op vrijdag 8 oktober Roel Spanjers & The Sunset Travellers. Ze nemen de bezoekers mee op een adembenemende muzikale tocht door het Zuiden van de Verenigde Staten met smakelijke 'Gumbo' van Rhythm & Blues, Swamp Pop, Blues en Rock 'n' Roll, maar ook nieuwe, eigen soulvolle songs.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30
SYmpfonica in D
za 30 okt 2021 om 16:00
Walt Wikins in De Amer
za 30 okt 2021 om 20:00