MUZIEK

Straatmuzikant David Owens uit Ierland in Rue de la Gare

EMMEN - Straatmuzikant David Owens uit Ierland doet Emmen aan. Hij treedt op zaterdag 10 december op in cafe Rue de la Gare in Emmen. Owens wordt begeleid Hollywood Horse Shit. Gitarist en pianist David Owens is een van de meest prominente straatmuzikanten in Europa. Hij speelde in bijna alle steden in Europa. Hij is geboren in Schotland en groeide op in Ierland. Na zijn studie wiskunde werkte Owens als software-ingenieur, maar al snel liet hij alles achter zich om zijn droom te volgen.
Reageer!

Percussionist Martin Gort in Jazz op de Zondagmiddag in Rue de la Gare

EMMEN - De meeste mensen hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van Martin Gort. Maar diezelfde mensen hebben hem vermoedelijk wel gehoord. Percussionist Martin Gort speelde onder andere mee met Demis Roussos, Cor Bakker, Paul de Leeuw, The Trammps, Marco Borsato en Andre Hazes. Op 4 december treedt Martin Gort op tijdens Jazz op de Zondagmiddag in cafe Rue de la Gare in Emmen.
Reageer!

Toppianist Gino Rosaria in Rue de la Gare

EMMEN - Hij stond onlangs nog in de Top 15 van Billboardâ??s Smooth Jazz National Airplay. Pianist Gino Rosaria is dan ook wereldwijd een hele grote op jazz-, funk- en fusiongebied. Op zaterdag 3 december speelt hij in café Rue de la Gare in Emmen. Hij wordt begeleid door The Pact van drummer Sietse Huisman.
Reageer!

Shantykoor De Naoberzangers na drie jaar weer donateursavond

NIEUW AMSTERDAM – Afgelopen vrijdagavond was het dan eindelijk weer zover dat het in 2000 opgerichte Shantykoor De Naoberzangers in Nieuw Amsterdam na drie jaar weer een donateursavond heeft kunnen houden. Het koor dat onder de bezielende leiding staat van dirigent Andre de Jong, heeft inmiddels ook al weer enkele buiten optredens gehad als o.a. het Shanty festival in Emmen gehad, maar was vooral blij dat de in grote getale opgekomen donateurs hen nog niet was vergeten en zich ook spontaan weer inschreven voor nog een jaar.
Reageer!

Ouderen Songfestival als vanouds 31e Grande Finale nadert

AMSTERDAM - Na de coronajaren met ingekorte dan wel uitgestelde edities nu dan toch eindelijk weer een Ouderen Songfestival in vol ornaat: twee kennismakingen, negen voorrondes en drie prefinales verspreid door het land en de Grande Finale in het Amsterdamse DeLaMar.
Reageer!

Meezingavond Heerlijk Leed in Rue de la Gare in ere hersteld

EMMEN - Een oude traditie in cafe Rue de la Gare wordt in ere hersteld. Door corona moest de meezingavond van smartlappenkoor Heerlijk Leed twee jaar lang worden afgelast. Maar dit jaar staat het koor op woensdag 16 november met haar smartelijke smartlappen en levenswijze levensliedjes weer in het Emmer cafe.
Reageer!

Rudy de Queljo in Rue de la Gare

EMMEN - Rudy de Queljoe is misschien wel de meest onbekende bekende gitarist van Nederland. Hij volgde Jan Akkerman op in Brainbox, speelde in Massada en is al jarenlang op de jazz- en blues tour. Op 6 november is hij weer te gast in Jazz op de Zondagmiddag in cafe Rue de la Gare in Emmen.
Reageer!

Ben Poole geeft extra concert in De Amer!

AMEN - Op zondag 30 oktober om 20:00 uur staat Ben Poole voor de tweede maal die dag op het podium in De Amer. Het eerste concert is uitverkocht. Nieuwe kans dus, om deze gelauwerde artiest live bezig te zien. Vingervlugge gitaarsolo’s, zwoele blues en ritmische rock zullen elkaar afwisselen die avond. Dat alles gecombineerd met de stem van frontman Ben die een rauw randje heeft. Een genot om naar te luisteren. Daar wilt u toch ook bij zijn?
Reageer!

‘The queen of blues’ Elles Bailey komt naar De Amer.

AMEN - Op donderdag 3 november geeft Elles Bailey een concert in De Amer. Het begint om 20:00 uur. U leest het goed; op donderdagavond. Voor Elles maakt De Amer graag een uitzondering en is dit keer buiten het weekend om geopend. Sinds haar debuutalbum in 2017, is Elles veel onderweg geweest. Totdat er verplicht op de rem getrapt werd: de coronapandemie kwam om de hoek kijken.
Reageer!

Op zondag 30 oktober geeft Ben Poole een concert in De Amer.

AMEN - Met Ben Poole komt er één van de meest veelbelovende talenten uit de Britse blues-rock scene naar Amen. Hij kreeg al veel lof toegezwaaid van artiesten als Beth Hart, Jeff Beck en Gary Moore. Ben Poole combineert een stem met een mooi rauw randje met virtuoos en creatief gitaarspel in de traditie van de beste blues- en rockgitaristen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda