MUZIEK

Tangarine in De Amer

AMEN - Zondag 5 juni 14.00 uur speelt Tangarine in cafe De Amer en niet voor de eerste keer. De tweeling Arnout en Sander Brinks staan voor een uniek geluid, warme harmonieen en een goed in het gehoor liggend repertoire. De teksten van hun songs zijn verrassend veelzijdig.
Reageer!

Bai Kamara Jr. in De Amer

AMEN - Pinkstermaandag, 6 juni treedt Bai Kamara Jr. op in Amen. Hij brengt een eigentijds repertoire van swingende blues ten gehore. Deze soul-blues mengt hij met R+B, jazz en Afrikaanse ritmes. Kamara heeft een onmiskenbare, warme stem, waarmee hij moeiteloos van speels en funky naar ingetogen en intiem kan schakelen.
Reageer!

Sweet Melodies met Tim Knol in de Amer

AMEN - Beste Amer muziekliefhebber, Op zaterdag 28 mei staat niemand minder dan Tim Knol in Amen op de planken. Twee keer maar liefst, zowel in de middag (14.00) als in de avond (20.00). Voor beide concerten zijn nog enkele kaarten beschikbaar dus grijp je kans om deze bijzondere muzikant in het echt te horen spelen!
Reageer!

‘De Andersons’ komen naar dé huiskamer van Nieuw Amsterdam op zondag 22 mei

NIEUW AMSTERDAM - Het Zweeds-Nederlandse kleinkunstduo De Andersons wordt geprezen om hun oorspronkelijke kijk op de wereld, die ze hartstochtelijk en humoristisch vertolken in voorstellingen vol muziek en prikkelende teksten. Na een succesvolle voorstelling i.s.m. Arjen Lubach, brengen ze nu Een mooiere wereldâ??, met prachtige teksten van de bejubelde en met Griffels bekroonde schrijver Sjoerd Kuyper. EN MOOIERE WERELD is een vurig en humoristisch theaterconcert in de geest van de vrijgevochten Zweedse schrijfster Astrid Lindgren
Reageer!

Calma producties brengt klassieke muziek naar iedereen!

EMMEN - Calma producties is ontstaan in de harten en hoofden van Carina Vinke, Lubertus Leutscher en Marit Broekroelofs. Drie ervaren professionals in de klassieke muziek, die samen het artistieke team vanCalma producties vormen. Eind 2021 werd de Stichting Calma Producties opgericht. Het bestuur bestaat uit Alya Assen (voorzitter), Inus Haasken (secretaris) en Jacky Enzing (penningmeester).
Reageer!

Blues van Sugar Queen in cultureel café De Amer

AMEN - Zondagmiddag 8 mei treedt de Amerikaanse zangeres Michele Denise, alias Sugar Queen, op met de Belgisch/Nederlandse Straight Blues Band. Samen brengen ze een scala aan muzikale genres: blues, soul en jazz.
Reageer!

Stampende blues in café De Amer met Guy Davis

AMEN - Zaterdag 7 mei geeft de Amerikaanse Guy Davis een concert in cultureel café De Amer. Davis is een veelzijdig artiest: hij zingt, speelt gitaar én banjo, waarbij laat zich inspireren door de akoestische, voetstampende blues uit het zuiden van de VS. Hij brengt een warm geluid, compleet met de kenmerkende finger-picking stijl, en vermengt dat moeiteloos met invloeden van country, americana en Europese singer-songwriters.
Reageer!

Stampende blues in café De Amer met Guy Davis

AMEN - Zaterdag 7 mei geeft de Amerikaanse Guy Davis een concert in cultureel cafe De Amer. Davis is een veelzijdig artiest: hij zingt, speelt gitaar en banjo, waarbij laat zich inspireren door de akoestische, voetstampende blues uit het zuiden van de VS. Hij brengt een warm geluid, compleet met de kenmerkende finger-picking stijl, en vermengt dat moeiteloos met invloeden van country, americana en Europese singer-songwriters.
Reageer!

Singer-songwriter Yorick van Norden in cultureel café De Amer

AMEN - Vrijdagavond 6 mei geeft Yorick van Norden een concert en cafe De Amer. Deze Haarlemse singer-songwriter zingt en speelt eigen werk. Fris, eigentijds een vertrouwd. Je hoort duidelijk waar hij zijn inspiratie vandaan haalt: de sixties, een vleugje Beatles, een beetje americana en hier en daar een REM-gitaarriffje.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda