RTV Emmen's 24-uursmarathon 2012

EMMEN - Op 1 en 2 juni organiseert De Stem van Zuidoost-Drenthe weer de jaarlijkse 24-uursmarathon, dit keer in Caf? de Zwetser in Emmen. Wat in 2008 begon als iets kleins, is uitgegroeid tot een ware happening. 24 uur lang kunnen de luisteraars en bezoekers genieten van opgewekte, grappige en vermakelijke radio met daaromheen veel entertainment. Een groep van 15 enthousiaste radiomakers zullen er voor zorgen dat het dak van de Zwetser er af zal knallen. Wat kun je zoal verwachten?

Er zijn optredens van onder andere Wouter vink (The Voice), Maaike Vos, Kevin Hellenbrand (ex-Chipz), Tommie en Kevin (Hollands Got Talent), Tommy Parker en Jeronimo. Mooie prijzen zijn er te winnen met diverse spellen die we gedurende de gehele 24 uur zullen spelen. Zo kun je bijvoorbeeld winnen; kaartjes voor de dierentuin, bioscoop of een pretpark, dinerbonnen, kledingbonnen en kappersbonnen, een CD- of een DVD-pakket, een waardebon om een tatoeage te laten zetten, een BBQ en nog héél veel meer. Ook gaan we op zoek naar ‘De Stem van Zuidoost-Drenthe’. In dit 2 uur durende programma op de vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur geven we acht muzikale talenten uit Zuidoost-Drenthe een podium. Ben jij die nachtegaal met gouden stem, ruige rapper of op welke andere manier dan ook geboren voor het podium? Neem dan contact met ons op via w.struik@rtvemmen.nl.

Verder zal er een frikandellen-eetwedstrijd worden gehouden, zal er een ‘Hoe Goed Ken Je De Ander Quiz’ worden gespeeld, zal er een spel worden gespeeld met 500 ballonnen gevuld met helium en is er in de nachtelijke uren een... Stille Disco!! Diverse sets zullen er dan worden gedraaid door onder andere DJ Asino Di Medico, Phunk Le Chique, Dj Ryan Hood en DJ Jeffrey Mol.  Dit alles met medewerking van MC Da Syndrome. Natuurlijk is er nog heel veel meer, maar daarvoor moet je gewoon luisteren op 1 juni vanaf 18.00 uur naar RTV Emmen op 107.6FM. Of kom langs bij Café de Zwetser in Emmen!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda