SPORT

FC Emmen weer terug in Emmen

De spelers zijn na hun korte vakantie weer terug in Emmen. Afgelopen maandag werd er onder toeziend oog van de altijd aanwezige supporters voor het eerst weer getraind op De Oude Meerdijk. De blik gaat op vrijdag 9 december, want dan spelen we om 14.00 uur in eigen stadion tegen SV Meppen. De wedstrijd is vrij toegankelijk. Op maandag 12 december vertrekt de selectie naar Estepone voor het trainingskamp.
Reageer!

Tophandbal net over de grens. HSG Nordhorn-Lingen stijgt met stip

NORDHORN/LINGEEN - Ook de beide volgende moeilijke wedstrijden wist de HSG winnend af te sluiten, zodat de roodwitten langzaam maar zeker de top naderen. Na de super winst in de uit wedstrijd bij BBM Bietigheim ( 21-29 ) ging ook promovendus VFL Potsdam eraan. In het vertrouwde Euregium werd het 28-25 voor de thuisclub.
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is in aantocht

STEENWIJKSMOER - Vanaf 27 december barst 46ste editie zaalvoetbaltoernooi weer los. De liefhebbers van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi hebben al enkele jaren verlangend uitgekeken naar de eerstvolgende editie van het populaire zaalvoetbaltoernooi.
Reageer!

Schoonebeek brengt te weinig tegen Sweel

NIEUW SCHOONEBEEK - Na de overwinning vorige week uit bij Nieuw Buinen, kwam nu Sweel op bezoek op sportpark “De Gruinte”. Na een middag zonder goed voetbal en weinig spektakel, trok Sweel uiteindelijk tegen Schoonebeek aan het langste eind. En ondanks dat Sweel meer dan een half uur met een man minder speelde, won het toch met 0-1.
Reageer!

EHS’85 pakt eerste periode na winst op DVC'59

NIEUW DORDRECHT - EHS 85 heeft de eerste periodetitel van de competitie op zijn naam geschreven door uit bij DVC 59 uit Nieuw Dordrecht te winnen met 2-5. EHS 85 begon geduldig en had veelvuldig balbezit. DVC 59 probeerde zo nu en dan druk te zetten maar tot een echt gevaarlijke counter kon het niet komen. Enige wapenfeit in de eerste helft van de thuisclub was een vrije bal die door Schansker keeper Sem van der Weg vakkundig onschadelijk werd gemaakt.
Reageer!

Roy Super met twee treffers matchwinner bij SVBO - NWVV

BARGER OOSTERVELD – Na een 0-1 ruststand won NWVV de uitwedstrijd tegen SVBO met 2-0 en matchwinner voor de Nieuw Weerdingers werd Roy Super met de twee treffers. In de eerste helft had NWVV de controle over de wedstrijd, volgens trainer Johan Hollen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda