Beachvolleybal

Beachvolleybal Klazienaveen weer geslaagd

KLAZIENAVEEN - Sinds lange tijd is het beachvolleybal weer neergestreken in Klazienaveen. En wel op het beachveld op sportpark Planeet. Een compactere, maar zeker geen mindere locatie, dan het Sportlandgoed waar we eerst ons toernooi hielden.Voor ons als organisatie was het natuurlijk ook wel spannend. Wij wisten namelijk niet of het goed uit zou pakken. Maar alle twijfels werden na dag 1 al weg genomen. Mooi weer, gezelligheid en sportiviteit alom! Veel leuke en positieve reacties ook gehad.
Reageer!

Beachvolleybaltoernooi in Schuinesloot

SCHUINESLOOT - Ook dit jaar zal de plaatselijke ijsbaan in Schuinesloot omgetoverd worden tot een prachtige, sfeervolle beachvolleybalomgeving om daar zaterdag 2 juni 2018 beachvolleybalwedstrijden te kunnen spelen. Deelname aan dit toernooi is mogelijk voor iedereen, jong en oud. IJsbaanvereniging â
Reageer!

Black Lake op herhaling in VanSlag

BORGER – Met een optreden van Black Lake sluit cultuurpodium VanSlag op zaterdag 26 mei het concertseizoen 2017/2018 af. Black Lake vierde onlangs het 55-jarig bestaan. Het is daarmee ongetwijfeld een van de langst optredende bands in Nederland. Black Lake, opgericht in Zwartemeer, wordt nog steeds gezien als één van de beste live-bands in het covercircuit van Nederland.
Reageer!

Het Postkantoor houdt beachvolleybaltoernooi in centrum Hoogeveen

Hoogeveen – Hoogeveen kent op zaterdag 2 september een knetterende primeur. Grand Café Het Postkantoor houdt die dag van 10.00 uur tot 16.00 uur in samenwerking met volleybalvereniging Olhaco een spectaculair beachvolleybaltoernooi in de open lucht. Het Van Echtenplein wordt omgetoverd in tropische sferen en Hoogeveen kent voor een dag een heus strand.
Reageer!

Opening beachvolleybalveld mensenpark

EMMEN – Afgelopen donderdag opende wethouder Jisse Otter samen met leerlingen van Obs Meester Vegter het nieuwe beachvolleybal-veld in het creatief mensenpark.
Reageer!

Eredivisie Beachsoccer en voorronde Nederlands kampioenschap op Ermerstrand.

ERM - Zaterdag 25 juni zal op Ermerstrand in Erm vanaf 09.30u de voorronde van het Nederlands kampioenschap Beachsoccer worden gespeeld. Tot nu hebben 30 mannen en 20 vrouwenteams zich ingeschreven voor Beachsoccer Ermerstrand om een plek bij de finalewedstrijden in Scheveningen te veroveren. De samenwerking tussen Beachsoccer Drenthe en Ermerstrand heeft ervoor gezorgd dat het toernooi op zaterdag een officiele erkenning heeft gekregen van de Beachsoccer Bond Nederland. Inschrijven kan nog steeds. Kijk op www.ermerstrand.nl voor meer informatie.
Reageer!

Beachvolleybaltoernooi voor alle niveaus in Zwartemeer

ZWARTEMEER - Beachvolleybalvereniging Klazienaveen houdt op zaterdag 25 en zondag 26 juni weer haar jaarlijkse beachvolleybaltoernooi. Dit vindt plaats op Sportlandgoed Zwartemeer. Opgeven voor dit sportieve en gezellige toernooi kan tot en met zaterdag 18 juni.
Reageer!

Beachvolleybaltoernooi in Schuinesloot

SCHUINESLOOT - Ook dit jaar zal de plaatselijke ijsbaan in Schuinesloot omgetoverd worden tot een prachtige, sfeervolle beachvolleybalomgeving om daar zaterdag 4 juni 2016 beachvolleybalwedstrijden te kunnen spelen. Deelname aan dit toernooi is mogelijk voor iedereen, jong en oud.
Reageer!

Opening beachveld Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – Op vrijdag 20 mei wordt het beachveld op sportpark De Planeet officieel geopend door wethouder Bouke Arends van de gemeente Emmen. De opening vindt plaats om 19.00 uur. Het beachveld is tot stand gekomen door samenwerking tussen het Sportplatform Klazienaveen en verschillende Klazienaveense sportverenigingen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda