In deze categorie

Watersporten

Moby Dick gaat grenzen over

SCHOONEBEEK - Het weekend van 9 en 10 september j.l. was in het 50 meter buitenbad van Gronau Duitsland hun eerste Internationale Zwemwedstrijd. 8 zwemmers van Moby Dick arriveerden al dan niet met hun begeleiders op zaterdagmorgen op het terrein. Daar werden eerst campers, caravans en tenten geinstalleerd, want bij deze wedstrijd was de mogelijkheid om te blijven kamperen.
Reageer!

Coöperatieve Vereniging De Veenvaart op Boot Holland.

ORANJEDORP - De komende week is de Cooperatieve Vereniging De Veenvaart uit Zuidoost Drenthe met een stand vertegenwoordigd op BOOT HOLLAND 2023, de grootste 5-daagse watersportbeurs op het gebied van 'alles wat met varen te maken' heeft in Nederland. Deze jaarlijkse beurs, die na twee jaar afgelasting door Covid-19, weer gehouden wordt in WTC EXPO in Leeuwarden, vindt plaats van woensdag 8 tot en met zondag 12 maart. De beurs kent meer dan 250 deelnemers en is de enige watersportbeurs van Nederland.
Reageer!

Kansen voor het veenvaartgebied de komende jaren.

ORANJEDORP - In 2023 bestaat de Coperatieve Vereniging De Veenvaart 10 jaar en dat is de aanleiding om de afgelopen 10 jaar nog eens tegen het licht te houden en vervolgens vooruit te kijken naar de komende 10 jaar. Wat zijn de ervaringen tot nu toe en wat zijn de kansen voor de komende jaren? Wat zijn de mogelijkheden en wie zijn er allemaal te stimuleren en activeren om tot gewenste, nieuwe, doelen te komen. Hoe zetten we het gehele veenvaartgebied meer en beter in de kijker en op de kaart? Zodanig dat alle dorpen in het veenvaartgebied er beter van worden.
Reageer!

Bestuur Natuurbad de Zandpol op zoek naar penningmeester

ZANDPOL- Het was weer goed toeven in natuurbad Zandpol. De zomer van 2022 was warm, maar geweldig voor veel liefhebbers van buitenwater. Dat hebben het bestuur en de vrijwilligers van Natuurbad de Zandpol ook gemerkt! Vele duizenden vakantiegangers; badgasten; baantjes zwemmers, maar ook hele families uit Schoonebeek en omstreken waren te gast. Ze namen er een frisse duik en trokken relaxed hun baantjes in ons prachtige natuurbad de Zandpol aan de Middenweg in Veenoord.
Reageer!

Eerste diploma Sterzwemmen uitgereikt

Zwemles met 1 op 1 begeleiding EMMEN - De gemeente Emmen vindt dat alle kinderen de mogelijkheid moeten krijgen om te leren zwemmen of voortbewegen in het water. Daarom hebben de zwembaden Aquarena (Emmen) en Neptunusbad (Klazienaveen) vorig jaar Sterzwemmen gentroduceerd. Niet alle kinderen kunnen makkelijk een zwemdiploma of certificaat halen. Kinderen met een stoornis zoals ASS, ernstige concentratieproblemen, motorische achterstanden of psychische stoornissen kunnen vaak niet meekomen bij normale zwemlessen.
Reageer!

zpc Moby Dick op zoek naar vervangend badwater …..

SCHOONEBEEK - Het lijkt het komende najaar voor de leden van zpc Moby Dick een wat moeizame start te worden van het nieuwe zwemseizoen 2022/2023. Door de grote verbouwing van zwembad de Slagen in Schoonebeek blijft het thuisbad/ trainingsaccomodatie van de Witte Walvissen voor alle activiteiten in ieder geval gesloten tot 17 september as!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda