AMATEURVOETBAL

Schoonebeek nipt onderuit in eerste bekerwedstrijd

NIEUW SCHOONEBEEK - De eerste bekerwedstrijd van het seizoen 2024-2025 zit er weer op. Na een meer spannende dan goede wedstrijd tegen de buren SVV’04 uit Schoonebeek, werd het 0-1 voor SVV. Vanaf het begin was SVV de bovenliggende partij, het jeugdige Schoonebeek werd terug gedrongen en kwam maar moeilijk en spaarzaam onder de druk van SVV uit. De eerste kansen waren dan ook voor SVV.
Reageer!

Weiteveense Boys in slotfase onderuit

WEITEVEEN – Doordat het nieuwe gras op sportpark ’t Amsterdamse veld in Weiteveen nog niet bespeelbaar was moest de bekerwedstrijd Weiteveense Boys – DSC’65 op het tweede veld worden gespeeld. Het werd een wedstrijd waarin de thuisclub nu onder leiding van hoofdtrainer Johan Oldekamp, grotendeels de bovenliggende partij was, maar wel beducht moest zijn voor de snelle tegenaanvallen van DSC’65.
Reageer!

CEC komt te kort tegen CSVC

EMMER COMPASCUUM – De eerste wedstrijd voor de noordelijke districtsbeker tussen CEC en CSVC werd door CESVC met 6-2 gewonnen. Eerste helft was een gelijk opgaande partij waarbij wij toch wel wat goed uitgespeelde kansen hadden, zegt trainer Reinier Pruim. ,,Wij kwamen wij op een 2-0 achterstand, maar stonden bij rust via een goed genomen vrije trap van Robin Bazuin wel op 1-2.
Reageer!

Herstart vv Emmen begint met nederlaag

DALERPEEL - De herstart van vv Emmen begon met een nederlaag in de beker. De ploeg van trainer Johan Hollen verloren met 3-2 van NKVV. Vvoor Emmen scoorde Maurice Gersonius de 1-1 en Raymond Aardema de 3-2.
Reageer!

SVBO (zon) verliest ook in de beker van WKE 16

BARGER OOSTERVELD – In de 1e ronde van de bekercompetitie was WKE 16 met een 3-2 overwinning weer net even te sterk voor SVBO. Verliezen is nooit goed, reageert SVBO trainer Peter Timmer en vervolgt: ,, De wedstrijd was in grote delen prima. Wij stonden goed, organisatie verdedigend prima en we kwamen ook tot kansen.
Reageer!

Oud-FC Emmen verliest van vv Emmen

EMMEN â?? In 2025 vieren FC Emmen en vv Emmen het honderdjarig jubileum. In 1985 maakte de club de overstap naar het betaalde voetbal, maar ook de amateurtak bleef bestaan. Nu FC Emmen voor het eerst in de historie een team met oud-spelers van de club heeft, spelen beide clubs dus als eerste tegen elkaar. Dat gebeurde afgelopen zaterdag op een donker door regen en wind geteisterd veld van de vv Emmen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda