AMATEURVOETBAL

Niels Wessels met zeven treffers goudhaantje voor SVBO zat

Barger OOsterveld - De wedstrijd tegen NWVV begon prima. In het eerste kwartier had SVBO zeker twee, drie keer moeten scoren, maar na een kwartier kwam SVBO op voorsprong via Niels Wessels. Daarna werden we wat slordig en kwam NWVV er sporadisch uit.10 minuten voor rust kregen we de smaak weer te pakken en maakte Niels Wessels ook de 2-0 en 3-0 en dat werd ook de ruststand.
Reageer!

DZOH met dubbele cijfers langs Noordscheschut

EMMEN – In Poule 110 scoorde DZOH er tegen Noordscheschut vrolijk op los. Op sportpark De Rietlanden wist de Emmer eersteklasser Noordscheschut met 12- 1 aan de kant te zetten. De eerste treffer viel al in de 6e minuut via Aron Timmerman en 20 minuten later was het Joey Roufs die de 2-0 voorzijn rekening nam. Daarna ging het heel snel, want Frank Boer en Thom Hulshof zorgden binnen en minuut voor een 4-0 stand.
Reageer!

Sc Angelslo stapt uit onvrede met scheidsrechter van het veld

EMMEN – De wedstrijd begon overigens voortvarend voor Bargeres, want het kwam al snel op voorsprong. Door telkens kort door te dekken werd het voetballend vermogen van Sc Angelslo lam gelegd. Bargeres wist daardoor drie keer te scoren, zegt trainer Martin Koppenol: ,,Een vloeiende combinatie tussen Casper Dorgelo en Dylan de Graaf was het Coen Tent die beheerst afrondde in de korte hoek. 1-0.
Reageer!

Roswinkel wint van Treffers96

ROSWINKEL - Een eerste helft waarin Roswinkel iets beter was zorgden aanvoerder Aaldert van Eck en Rik Haan voor een 2-0 voorsprong bij rust. In de tweede helft werd het van beide kanten rommelig. Uit een hoekschop wist De Treffers de aansluitingstreffer te maken (2-1), maar niet veel later was het wederom Aaldert van Eck die het verschil weer op twee te brengen. 3-1.
Reageer!

SVBC knokt zich terug na grote achterstand

OOSTERHESSELEN - SVBC begon niet al te best aan de wedstrijd. Door het mooie weer of door te veel wisselingen ten opzichte van de vorige wedstrijd. VIOS O profiteerde van de fouten in de verdediging en in de opbouw. Anne Christ: ,,Na de 3-0 kwamen wij terug op 3-1, maar vlak voor de rust werd het nog 4-1.
Reageer!

Weerdinge met zevenklapper langs Titan

NIEUW WEERDINGE – Weerdinge begon de uitwedstrijd tegen Titan scherp en voortvarende want binnen zeven minuten stond het 0-1 voor door een treffer van Vince Jager en een minuut was het Jarne Wolters die vanaf 40 meter de bal over de Titan doelman plaatste. 0-2. Titan kwam daarna beter in het spel totdat Bart Veenstra Vince jager vrij voor doel zette. 0-3.
Reageer!

SVBO en WKE 16 winnen voor de beker

COEVORDEN – In poule 120 wist SVBO de uitwedstrijd bij Raptim met 2-0 te winnen. . De ploeg van trainer Peter Timmer nam al vroeg de leiding via Reinier de Boer en deze 0-1 stond ook bij rust op het scorebord. Reinier de Boer nam de gasten uit Barger Oosterveld wist vlak na de hervatting ook de 0-2 te scoren en dat wed ook de eindstand.
Reageer!

SVBC knokt zich terug na grote achterstand

OOSTERHESSELEN - SVBC begon niet al te best aan de wedstrijd. Door het mooie weer of door te veel wisselingen ten opzichte van de vorige wedstrijd. VIOS O profiteerde van de fouten in de verdediging en in de opbouw. Anne Christ: ,,Na de 3-0 kwamen wij terug op 3-1, maar vlak voor de rust werd het nog 4-1. Na de rust brachten wij drie verse krachten in het veld en dat leverde direct de 4-2 op en daarna kwam SVBC terug tot 4-4.
Reageer!

Drenthina kent geen pardon voor EHS’85

EMMEN – In poule 117 liet Drenthina geen spaan heel van tweedeklasser EHS'85 door met 8-1 te winnen. De mannen van trainer Robert Oosting is zo langzamerhand wel klaar voor de competitie. Drenthina was zaterdagmiddag veel te sterk voor de nieuwbakken 2e klasser en dat geeft toch wel een goed gevoel. Absolute uitblinker bij Drenthina was Aaron Brinks die met drie treffers een belangrijk aandeel had in deze grote overwinning.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda