Veel doelpunten in de zondag 3e klasse D

EMMEN - In de zondag 3e klasse D vielen het afgelopen weekend veel doelpunten. Koploper VV Sweel won met 3-2 van Titan. Voor de Nieuw Weerdingers die op een vijfde plaats staat scoorde Harm-jan Moesker beide doelpunten. Het op de tweede plaats Sc Erica wist op eigen veld met 4-2 van Raptim te winnen.

Sc Erica nam een 2-0 voorsprong, maar Raptim kreeg nog weer de aansluiting. Op slag van rust scoorde Pelle de Vries de 3-1, maar een kwartier kwam Raptim opnieuw terug door de 3-2 te scoren, maar het slotakkoord bepaalde Milan Tromp de eindstand op 4-2.

SVV 04
Voor SVV 04 begon de competitie voortvarend met winst van de eerste periode, maar zakte daarna nog wel een beetje uit de top weg naar een vierde plaats achter Sweel, Sc Erica en Twedo. De nacompetitie is uiteindelijk de beloning. Afgelopen zondag won het de uit tegen Gasselternijveen met 5-3. Achtereenvolgend Bart Moes (0-1), Sander Kocks (2x) en Sam Ridderman(2x) zorgde voor de productie van de Schoonebekers, die zich al kunnen gaan richten op de nacompetitie.

TWEDO
Twedo dat net als Sc Erica nog in de race is voor het kampioenschap, kende geen pardon voor tegenstander Weerdinge. De regio derby in en tegen Weerdinge werd simpel met 6-0 te gewonnen. Weerdinge staat nu met nog één wedstrijd te gaan op de herkansingsplaats. Voor de Nieuw Amsterdammers scoorden Sander Boer, Kristian Tinge, David Rabbers en Dimitri Lazaridus voor de thee en Jurben Visser en Bram Vuuregge zorgden in de tweede helft voor de 0-6 eindstand.

SCHOONEBEEK
Schoonebeek, de laatste regioclub in deze 3e klasse D kreeg Sleen op bezoek en liep daar tegen een 5-2 nederlaag op. De Nieuw Schoonebekers begonnen wel voortvarend aan de wedstrijd, want de eerste helft werd afgesloten met een 2-0 voorsprong door twee treffers van Leon Steffens. Alles leek op een mooie stand die in de 2e helft een vervolg moest krijgen, Sleen dacht daar echter anders over en wist de wedstrijd helemaal naar zich toe te trekken en met vijf doelpunten wist het de wedstrijd nog met 5-2 te winnen. Komende zondag staat SVV 04 – Schoonebeek op het programma.