Weerdinge niet verder dan 2-2

PATERSWOLDE – De uitwedstrijd van Weerdinge in Paterswolde tegen Actief eindigde in een 2-2 gelijkspel. Weerdinge trainer Geert Katoen: ,,Wij begonnen slecht aan de wedstrijd en moest dus helaas ingrijpen (had wel 9 man kunnen wisselen) door in de 33e minuut Frank Dokter te vervangen voor Dave Waalwijk. Hierdoor andere formatie gaan spelen en daardoor meer grip gekregen op de wedstrijd we kregen in de 45e minuut een penalty doordat ze hands maakten op de doellijn. Milos Oluic scoorde beheerst de 0-1 en dat werd ook de ruststand.

In de rust” werd Patrick Lassche gewisseld voor Mo Suleiman om wat meer balbezit te houden op middenveld. Weerdinge begon goed en kreeg binnen en minuut een kans en daarna eigenlijk wel om en om mogelijkheden om te scoren. Björn Philips had in de 1e helft al geel gekregen en liep een beetje ongelukkig tegen zijn 2e aan in de 60e minuut, dus rood. Vanaf dat moment kreeg Actief het gevoel dat er wat halen viel en werden zij ook beter.

Actief maakten in de 71e minuut ook terecht de 1-1 en vervolgens 5 minuten later de 2-1. Voor de laatste 10 minuten werd Hicham Amraoui gebracht in verband met zijn goede traptechniek. Deze invalbeurt beloonde hij met 3 voorzetten en 2 vrije ballen waarvan de bal bij de laatste van richting werd veranderd en de 2-2 betekende. Uiteindelijk was Weerdinge blij met een punt met deze slechte voorstelling vandaag en ook nog de rode kaarten voor Ivar Drent en Mohamed Sliman.