Overzicht amateurvoetbal van zaterdag 4e klasse F

Bargeres kansloos in Nieuwlande NIEUWLANDE - Bargeres liep zaterdag in Nieuwlande tegen SCN een 4-1 nederlaag op. De wedstrijd kreeg vroeg in de wedstrijd een doelpunt via Danny Kuiper. 1-0. Slordigheid bij SCN bood Bargeres de kans om via Casper Dorgelo op 1-1 te komen. In de 61e minuut werd Kuiper aangetikt en viel de vrije trap binnen. 2-1. In de 88e minuut was er een individuele actie waardoor de bal via de uitkomende doelman over de doellijn rolde. 3-1. Van uit de omschakeling lukte het SCN nog om Robin Veldhuis diep te sturen en de bal langs doelman Bowen van Bargeres te tikken. Eindstand 4-1

FC Klazienaveen ook in Assen onderuit

ASSEN – FC Klazienaveen liep zaterdagmiddag in Assen tegen de plaatselijke FC een 4-2 nederlaag op. Het kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong vanuit een prima moment van Jesse Zwart die de 1-0 binnen legde. De 2-0 was een fout van de keeper na goed doorjagen en Jesse Zwart maakte ook de tweede. Helaas op slag van rust werd het 2-1 waarbij een bal in de 16 meter niet goed werd weggewerkt na een vrije bal. De 2-2 viel 20 minuten na rust. Klazienaveen kreeg via Ruben Tenfelde een grote kans op de 2-3, maar deze werd uitstekend gepakt.

Klazienaveen trainer Michel Kerkdijk: ,,Nog geen 2 minuten later een bijzondere actie van de scheids. Na een overtreding rondom middellijn trok de scheids een directe rode kaart voor Ruben Tenfelde. Dit had zeker een gele kaart mogen zijn, maar rood was erg bijzonder. We hielden het lang vol met 10 man, echter in de 89e minuut viel de 3-2 voor FC Assen. We probeerden de 3-3 nog te forceren en namen veel risico waaruit de 4-2 nog viel. Een teleurstellend resultaat waarbij een remise terecht had kunnen zijn”.