Overzicht amateurvoetbal in de zondag 5e klasse D

Sp Roswinkel onderuit in Hijken HIJKEN - In de zondag 5e klasse D bleek Sp Roswinkel zondagmiddag niet in staat om de uitwedstrijd tegen HH Combi in winst om te zetten. De mannen van Johan Piening begonnen wel hoopvol, want binnen een kwartier stond het met 2-0 voor via doelpunten van Joery Bergsma. Halverwege de wedstrijd had de thuisclub de stand alweer gelijk getrokken en in het laatste half ging het er op en over en wist HH Combi uiteindelijk met 4-2 deze wedstrijd te winnen.

Verdiende overwinning DVC 59 op VIOS O

NIEUW DORDRECHT – DVC 59 won de thuiswedstrijd tegen VIOS O met 2-1. In de beginfase kreeg Lars Jacobs van DVC 59 een bal tegen zijn hoofd en duurde het een half uur voordat er een ambulance kwam om hem naar het ziekenhuis te brengen. Direct na de hervatting kreeg DVC 59 een strafschop maar Melroy Hemme verzuimde hem te verzilveren. Vlak daarna scoorde HODO via Harold Zwaan de 0-1. De 2e helft was net bezig toen Milan Kracht tegen de grond ging met last van zijn borst en naar de kant moest. Direct daarna scoorde Aaron Pol de 1-1 binnen en uiteindelijk pakte DVC 59 ook nog een 2-1 winst via een treffer van Aron Arends.

Lars Jakobs
Inmiddels heeft Lars Jacobs al in een update aangegeven dat het weer redelijk goed gaat. Waarschijnlijk een lichte hersenschudding dat gepaard met wat pijntjes aan de nek en hoofd na een flinke val op het veld. Het heeft geen ernstige gevolgen dus even paar daagjes rust en dan weer vrolijk verder.