AMATEURVOETBAL

Johan Knol nieuwe trainer Sleen Zaterdag

SLEEN - Johan Knol is komend seizoen de nieuwe trainer van de Zaterdag 1 van VV Sleen dat momenteel uitkomt in de vijfde klasse. Johan Knol nu trainer van de A-Junioren van VV Sleen neemt het stokje over van Richard Nieborg. Knol al jaren als jeugdtrainer actief binnen de vereniging en uitstapjes heeft gemaakt naar de tweede selectie van FC Ter Apel?96 en als hoofdcoach van Zandpol is een contract aangegaan voor een seizoen. Richard Nieborg zal de VV Sleen niet helemaal verlaten hij blijft wel als assistent trainer van de Zondag afdeling actief.
Reageer!

AGOVV Apeldoorn ? FC Emmen verplaatst

EMMEN ? Het duel in de Jupiler League AGOVV-Apeldoorn - FC Emmen wat voor maandag 15 februari op het programma stond maar vanwege hevige sneeuwval is afgelast is verplaatst naar maandag 15 maart. De aanvang van de wedstrijd is 20:00 uur
Reageer!

Twee ex-Emmenaren Coach Betaald Voetbal

EMMEN - De jongste cursus Coach Betaald Voetbal is door twee ex-Emmenaren met succes gevolgd. Alfons Arts, tegenwoordig assistent-trainer bij SC Cambuur en Ren? Hake, voormalig hoofd jeugdopleiding bij Emmen en tegenwoordig in dienst van FC Twente, krijgen woensdag het diploma uitgereikt.
Reageer!

Ryan Wolters ballenjongen voor Oranje

NIEUW-AMSTERDAM - Ryan Wolters (15 jaar) uit Nieuw-Amsterdam is tijdens een oefenwedstrijd in de aanloop naar de WK ballenjongen voor Oranje. Afgelopen weekend streden 1200 jongens en meisjes uit het hele land om de felbegeerde plekken langs de lijn. Assistent-bondscoach Frank de Boer zag er persoonlijk op toe dat de beste ballenjongens werden geselecteerd
Reageer!

FC Emmen maandag uit naar AGOVV

EMMEN - IJs en weder dienende gaat FC Emmen maandag op bezoek bij AGOVV. De hoop is natuurlijk dat de ploeg de vrijdag ingezette lijn tegen De Graafschap kan doortrekken.
Reageer!

AGOVV-FC Emmen afgelast

EMMEN - De voor vanavond (maandag) geplande inhaalwedstrijd AGOVV Apeldoorn-FC Emmen is wederom afgelast. Na een keuring werd vanmorgen duidelijk dat de (kunst)grasmat niet bespeelbaar is. De wedstrijd moet nu op maandag 15 maart worden ingehaald.
Reageer!

FC Emmen levert in Doetinchem huzarenstuk af

DOETINCHEM - FC Emmen heeft zich zelf en De Graafschap verrast door de koploper in eigen huis met 3-2 te verslaan. Dat gebeurde in een zinderende wedstrijd waarin de Emmenaren vooral op het punt strijdlust indruk maakten. Vooraf beweerde trainer Harry Sinkgraven dat De Graafschap uit een zware klus was maar ?niet onmogelijk.? Waarop hij dat optimisme baseerde was op dat moment niet helemaal duidelijk maar na negentig ontstellend spannende minuten op de bijna volle Vijverberg was dat wel het geval. Tot op de botten gemotiveerd en heel de ziel en zaligheid in de wedstrijd gooien was de bedoeling geweest en die opdracht werd perfect uitgevoerd.
Reageer!

Anton Jongsma naar WKE

VOETBAL - Anton Jongsma uit Utrecht gaat naar WKE. De 27-jarige middenvelder stond onder contract bij RKC, maar trainde mee bij FC Zwolle. Het contract dat hij bij RKC had is eind janurai door hem zelf ontbonden omdat hij niet aan spelen toekwam. Eerder kwam Jongsma uit voor FC Groningen, BV Veendam en Achilles 1894. Hij speelde een aantal wedstrijden bij het Nederlands amateur elftal, en hij is drievoudig international bij het nationale elftal van de Nederlandse Antillen.
Reageer!

Talentendagen in maart en april

EMMEN - De voetbalacademie sc Heerenveen/FC Emmen organiseert ook dit jaar weer een aantal testdagen waarop talenten hun vaardigheden kunnen tonen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda