AMATEURVOETBAL

FC Emmen en Regioteam scoren voor goed doel

EMMEN - Het Regioteam, dat op de Open Dag van FC Emmen in actie komt, speelt elk jaar voor een goed doel en heet dit jaar Unicef Regioteam 2009. Het heeft via een aantal eigen sponsors geld ingezameld en voor elk gescoord doelpunt tijdens het duel van zondag 2 augustus zal 60 euro worden gedoneerd aan Unicef. Het maakt niet welke partij de doelpunten scoort!
Reageer!

Hoogeveen start voorbereiding nieuwe seizoen

HOOGEVEEN ? Hoogeveen is begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een belangrijk seizoen aangezien men wil promoveren naar de hoofdklasse. Door de invoering van de topklasse bij de amateurs promoveren er dit jaar vier ploegen uit de eerste klasse. Het ambitieuze Hoogeveen mag deze boot niet missen. De selectie is dan ook op meerdere posities versterkt.
Reageer!

RTL 7 ELKE WEEK MET 'voetbalvrijdagavond

HILVERSUM - Vrijdagavond begint het voetbalweekend bij RTL 7. De tweede voetbalzender van Nederland trapt af met live een wedstrijd uit de Jupiler League, een vrijdaguitzending van voetbaltalkshow 'Voetbal International' (VI) en daarna de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden uit de Jupiler League.
Reageer!

FC Emmen verrast met 3-1 zege op FC Twente

GRONAU - FC Emmen heeft in het Duitse Gronau een verrassende 3-1 zege op FC Twente behaald. Bij rust leidden de Emmenaren al met 2-0 tegen een niet op zijn sterkst uitkomende Twentse formatie. Xander Houtkoop was twee maal succesvol.
Reageer!

FC Emmen krijgt Paul Voss op proef

EMMEN - FC Emmen laat vanaf dinsdag Paul Voss meetrainen. De 21-jarige aanvaller heeft tien seizoenen in de jeugdopleiding van PSV doorgebracht en speelde het voorbije seizoen bij de Belgische derdeklasser Club Luik. FC Emmen heeft geen overeenstemming met Erik van der Ven kunnen bereiken. De financi?le eisen van de middenvelder waren voor de club niet haalbaar.
Reageer!

Gezamenlijke aanpak Sportiviteit & Respect

ZEIST - Het voetbalbrede programma Sportiviteit & Respect gaat op zaterdag 25 juli - de openingsdag van het nieuwe voetbalseizoen - officieel van start. ,,Het is de hoogste tijd om wanordelijkheden op en rond de voetbalvelden uit te bannen, deze collectieve aanpak is daarvoor hard nodig", aldus Danny Hesp, van de Vereniging van Contractspelers.
Reageer!

Voetbalacademie zoekt chauffeurs

EMMEN - De voetbalacademie SC Heerenveen/FC Emmen heeft dringend behoefte aan chauffeurs voor het halen en thuisbrengen van spelers in de regio's Hardenberg en Meppel. Ge?nteresseerden kunnen contact opnemen met Bert Pijfers (0620606214).
Reageer!

SC Heerenveen tegen AZ om de Super Cup

HEERENVEEN - SC Heerenveen opent zaterdagavond het voetbalseizoen met het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen AZ uit Alkmaar. De wedstrijd tussen de bekerwinnaar en landskampioen van vorig seizoen, wordt gespeeld in de Amsterdam Arena. Bekerwinnaar Heerenveen kan in de Arena niet beschikken over de geblesseerden Michael Dingsdag , Geert Arend Roorda en Arnor Smarason.
Reageer!

WKE naar Barendrecht voor Super Cup

EMMEN - WKE speelt op zaterdag 22 augustus in Barendrecht tegen de lokale hoofdklasser in de strijd om de Super Cup amateurvoetbal. Loting wees uit dat de algeheel kampioen amateurvoetbal uit Emmen op bezoek moet bij de bekerwinnaar amateurvoetbal. Het duel in Barendrecht begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Laarhuis uit Delden. Als het duel na 90 min nog niet is beslist volgt een verlenging en daarna eventueel een strafschoppenserie.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda