AMATEURVOETBAL

FC Emmen in februari vier uitduels op rij

EMMEN - Door de afgelasting van de wedstrijd AGOVV-FC Emmen en de verschuiving daarvan naar 15 februari, moet FC Emmen in februari vier uitwedstrijden op rij afwerken. In een tijdsbestek van twaalf dagen moet achtereenvolgens uit tegen FC Omniworld (8/2), De Graafschap (12/2), AGOVV (15/2) en Fortuna Sittard (19/2) worden aangetreden.
Reageer!

Van Wegen en Zimmerman naar FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft Angelo Zimmerman en Bas van Wegen aan de selectie toegevoegd. Beiden komen op amateurbasis naar Emmen.
Reageer!

Harry Sinkgraven heeft vertrouwen in selectie

EMMEN - FC Emmen trainer Harry Sinkgraven gaat de komende weken met een voor dit seizoen ongekend optimisme tegemoet. ,,We hebben ons versterkt met goede spelers. Daarmee willen we niet alleen uit de gevarenzone maar gewoon de weg omhoog inslaan.''
Reageer!

KNVB Beker Kwartfinale

EMMEN - Hier volgt het schema voor de kwartfinale om de KNVB Beker met de volgende wedstrijden:
Reageer!

Voetbaltrainer is op zoek naar club

WEITEVEEN ? Welke club is nog op zoek naar een trainer? Dick Bonneveld uit Weiteveen is op zoek naar een club om training te geven. De geboren Amsterdammer die zelf op hoog niveau voetbalde, heeft ervaring als hoofdtrainer, maar ook als keeperstrainer. Belangstellenden kunnen contact met Bonneveld opnemen via het telefoonnummer 06-20431511 of schriftelijk naar D. Bonneveld, Zuidersloot 75 7765 AG Weiteveen.
Reageer!

Selectie moet 5 duels in komende 15 dagen spelen.

EMMEN - De selectie van FC Emmen moet de komende twee weken stevig aan de bak. In een tijdsbestek van vijftien dagen moeten maar liefst vijf wedstrijden worden afgewerkt.
Reageer!

Voetbalschool activiteiten opnieuw afgelast

EMMEN - De activiteiten van de voetbalschool voor woensdag (vandaag) zijn opnieuw afgelast. Het besluiit is genomen in verband met de lage temperatuur en met het oog op de weersverwachting.
Reageer!

FC Emmen ? MVV wederom afgelast

EMMEN - De wedstrijd FC Emmen ? MVV, die voor vanavond op het programma stond, is wederom afgelast. Vanmorgen is het veld door scheidsrechter Haverkort onbespeelbaar verklaard. Het veld heeft afgelopen vrijdag veel schade opgelopen, deze schade heeft zich niet kunnen herstellen in verband met de vorst van de afgelopen dagen en dat heeft scheidsrechter Haverkort doen beslissen om de wedstrijd niet door te laten gaan. De veiligheid van de spelers is niet gewaarborgd. Een nieuwe speeldatum is op dit moment nog niet bekend.
Reageer!

Fokke de Jonge wil carri?re bij Bargeres afsluiten

EMMEN ? Als het aan Fokke de jonge ligt zal hij na aan het eind van de week zijn contract bij de zondag vierde klasser Bargeres met vier jaar verlengen. Dat zei de Emmer trainer zondagmiddag tijdens het radioprogramma Sport aan tafel bij Radio Emmen. Komende vrijdagavond zullen in een gesprek tussen bestuur en De Jonge nog enkele technische punten besproken moeten worden. Als die ook gladgestreken kunnen worden lijkt niets een verlenging van zijn contract met vier jaar in de weg te staan. Fokke de Jonge, die met Bargeres bovenaan staat in de vierde klasse wil na die periode van vier jaar zijn trainersloopbaan afsluiten.(
Reageer!

HFC Haarlem failliet verklaard

EMMEN - Het is HFC Haarlem niet gelukt om de negatieve financi?le positie dusdanig te wijzigen om een doorstart te realiseren. Nadat eerder al surseance van betaling werd aangevraagd, heeft het bestuur, in samenwerking met de bewindvoerder, nu besloten over te gaan tot een faillissementsaanvraag. Aldus dit bericht op de website van Haarlem.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda