AMATEURVOETBAL

Weggemans Intersport Schoolvoetbaltoernooi

EMMEN ? Vrijdag 2 april is er een start gemaakt met het jaarlijkse Weggemans Intersport Schoolvoetbaltoernooi dat zoals altijd gehouden wordt op Sportpark Meerdijk.Om 9 uur werd het toernooi geopend door Wethouder Bouke Arends zodat er gestart kon worden met de 116 wedstrijden die op 9 velden van de Sc. Angelslo gespeeld werden. Op woensdagmiddag 7 april wordt er om 13.30 uur een aanvang gemaakt met de finale wedstrijden. Hiervoor hebben zich geplaatst bij de jongens de teams van De Viersprong, De Brummelbos, De Bron, De Dordtse Til en De Kardinaal Alfrinkschool. Bij de meisjes plaatsen zich St. Theresiaschool, De brug, De Diedeldoorn 2, ?t Koppel en De Banier.
Reageer!

FC Emmen speelt komende week twee oefenduels

EMMEN - Omdat FC Emmen 9 april vrij van competitie besognes is, zijn er twee oefenduels gepland. Komende dinsdag wordt tegen Jong Heerenveen/Emmen gespeeld (aanvang 15.30 uur) en vrijdag tegen Jong FC Twente (aanvang: 16.00 uur).
Reageer!

Twedo (zat) wint van SVBO(zat)

BARGER POOSTERVELD - Vandaag tegenover elkaar in de titanenstrijd om het kampioenschap, SVBO en Twedo. Beide ploegen moesten vandaag een positief resultaat neerzetten om nog enig uitzicht te houden op de titel in de 6e klasse. Beide ploegen begonnen dan ook overtuigend van hun krachten aan de wedstrijd. Het spel ging over en weer en een ieder kreeg een mager kansje om op voorsprong te komen. Rond de vijf en twintigste minuut waren het toch de Tweelingdorpenaren die op voorsprong kwamen door na een afgeketste voorzet de keeper te verschalken vanaf 20 meter van het doel.
Reageer!

Duur puntverlies Drenthina tegen SGV (Schildwolde)

?Waken voor onderschatting?, ?echte kampioenen winnen ook van de kleintjes?, zo maar enkele clich?s die in de dagen voorafgaand aan de wedstrijd werden geroepen. De algehele opinie bij de Drenthina-aanhang was dat in deze cruciale fase van de competitie wel ?even? zou worden gewonnen van laagvlieger SGV. Trainer Gerrie Benes had zijn team echter gewaarschuwd hierin niet mee te gaan omdat het elftal van zijn collega Martin Koops de laatste weken met een opmerkelijke reeks bezig is en in de strijd tegen de dreigende degradatie er alles aan zou doen om ook vandaag de punten in eigen huis te houden.
Reageer!

Belangrijk weekend voor SVBO

BARGER OOSTERVELD - Voor SVBO staat een heel belangrijk paasweekend voor de boeg. Op dit moment staat SVBO 7e, en dit seizoen loopt niet zo voorspoedig als andere jaren. Wil SVBO dit seizoen nog tot een goed einde kunnen brengen dan zal er uit de komende twee wedstrijden in het paasweekend minimaal 4 punten gehaald moeten worden. Dan is er nog een kans op een goede afloop voor onze geel-zwarten, want op papier heeft SVBO niet een heel zwaar programma meer na dit weekend. Van de 5 resterende wedstrijden die dan gespeeld worden, speelt SVBO 4x thuis. Mocht SVBO dit weekend verliezen, dan is er nog niet veel aan de hand, maar dan is SVBO hoogstwaarschijnlijk wel uitgespeeld voor de prijzen dit seizoen.
Reageer!

DVC'59 neemt afstand van degradatieplaats

NIEUW-DORDRECHT ? In de vierde klasse F nam DVC?59 een punt afstand van de degradatieplaats door tegen Oring met 0-0 gelijk te spelen. DVC?59 heeft nu zes punten meer dan KSC, maar deed daar wel twee wedstrijden minder over. In een andere missie om dichter bij de zevende plaats te komen slaagde DVC?59 niet. Deze positie wordt ingenomen door Oring. Vanwege de versterkte promotieregeling dit seizoen geeft de zevende plaats waarschijnlijk recht op deelname aan de nacompetitie.
Reageer!

FC Emmen op bezoek naar FC Den Bosch

EMMEN - FC Emmen moet in de voorlaatste uitwedstrijd van het seizoen op bezoek bij FC Den Bosch, de huidige nummer zes in de Jupiler League die nog een uitstekende kans maakt op deelname aan de play offs. Het belooft vrijdagavond in Den Bosch een waar spektakel ter worden. Het is de laatste thuiswedstrijd van de Bossche formatie en daaraan wordt een speciaal tintje gegeven met tal van activiteiten en er wordt gehoopt op een volle bak. De toeschouwers worden verzocht in het blauw, de clubkleur van FC Den Bosch, te verschijnen. Daarnaast wordt gehoopt het festijn nog meer fleur te geven door middel van een overwinning op FC Emmen maar FC Den Bosch coach Marc Brys waarschuwt dat de betrekkelijk lage klassering van de Emmenaren een verkeerd beeld van de kracht geeft.
Reageer!

DVC?59 en Oring begint om 18.15 uur.

NIEUW-DORDRECHT ? DVC?59 en Oring spelen aanstaande donderdag tegen elkaar op sportpark Bloemendaal in Nieuw-Dordrecht. De voetbalwedstrijd begint om 18.15 uur.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda