AMATEURVOETBAL

Sp. Zweeloo raakt ongeslagen thuisstatus in extra tijd kwijt

ZWEELOO ? Het eerste herenteam van Sportclub Zweeloo heeft tijdens wellicht de laatste wedstrijd voor de winterstop de ongeslagen thuisstatus op uiterst wrange wijze verloren. De ingevallen aanvaller Jermo Verbeek schoot de sterke opponent CVV Fit Boys uit Beilen in de laatste seconde alsnog naar de kleinst mogelijke winst, 0-1. Met die late tegengoal kwam thuisclub Sp. Zweeloo zaterdag sneu weg tijdens de spannende streekderby tegen de nummer twee in de vierde klasse C, want de manschappen van coach Hans Pullen - ook volgend seizoen eindverantwoordelijke op ?t Alterbarg - verdienden een gelijkspel.
Reageer!

Trainers blijven Oranje Nassau trouw

GRONINGEN - Hoofdtrainer Bart van Veen en assistent-trainer Vincent Muskee hebben hun contract bij Oranje Nassau - momenteel trotse koploper van de eerste klasse- met een seizoen verlengd. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking en willen O.N. laten doorgroeien tot een Hoofdklasser met ambities. Van Veen - hij volgde Bert Vos op- is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen op Coendersborg, Muskee begint straks aan zijn vierde seizoen. O.N. wil dit seizoen bij de eerste vier eindigen om zo promotie naar de Hoofdklasse af te dwingen. Met de huidige koppositie liggen de oranjehemden wat dat betreft aardig op koers. Bovendien kan de club straks weer een beroep doen op aanvaller Jorrit Sennema, die een half jaar in Amerika bivakkeerde. Sennema was vorig seizoen in de Hoofdklasse topscorer van O.N. met elf treffers.
Reageer!

Roel van de Velde volgend seizoen trainer vv Zwartemeer

KLAZIENAVEEN - Roel van de Velde uit Assen die nu nog als trainer werkzaam is bij zondag eerste klasser Appingedam, zal met ingang van het komende seizoen 2009-2010 hoofdtrainer worden van zondag 3e klasser Zwartemeer. Roel te Velde heeft als trainer gewerkt bij onder anderen Raptim (2 seizoenen) en drie seizoenen Emmen AV. Roel te Velde is een passende opvolger voor de huidige trainer Harmannes Horlings.
Reageer!

FC Emmen wacht pittige klus op Woudestein

ROTTERDAM - In de laatste uitwedstrijd van het jaar 2009 moet FC Emmen op bezoek bij Excelsior dat onlangs het kampioenschap van de tweede periode veroverde. Een moeilijke opgave omdat de Rotterdammers in eigen huis dit seizoen slechts een keer hebben verloren.
Reageer!

Sc Roswinkel en Andries Bremer gaan samen verder

ROSWINKEL - Sportclub Roswinkel en zijn trainer Andries Bremer hebben hun wederzijds vertrouwen in elkaar bevestigd door opnieuw een contact voor een jaar met elkaar af te sluiten. De onderlinge samenwerking bevalt van beide kanten uitstekend en ook de spelers van Roswinkel zijn zeer content met de persoon en de oefenstof van de trainer uit Nieuw Amsterdam, zodat niets een verlenging van het contract in de weg stond.
Reageer!

Beloften trekken stijgende lijn door

EMMEN - Voor de tweede week op rij heeft Jong SC Heerenveen/ FC Emmen drie punten gepakt tegen een koploper. Was de ploeg van trainer Johnny Jansen vorige week nog te sterk voor toenmalig koploper Jong PSV, maandagavond werd met 1-0 van de nieuwe koploper Jong Sparta Rotterdam gewonnen.
Reageer!

Beloften tegen Twente en FC Groningen in Emmen

EMMEN - Voor het beloftenteam van SC Heerenveen/FC Emmen zijn twee competitieduels in het Univ? stadion gepland. Op 29 maart 2010 is Jong FC Twente de tegenstander en 19 april 2010 komt Jong FC Groningen op bezoek.
Reageer!

Maandag kantoor FC Emmen gesloten

EMMEN - Maandag 7 december is de administratie van FC Emmen telefonisch niet bereikbaar. Ook het kantoor is deze dag gesloten. Op dinsdag zijn alle afdelingen weer geopend.
Reageer!

SC Angelslo geeft het weg

ONSTWEDDE - Afgelopen zaterdag stond voor SC Angelslo opnieuw een uitwedstrijd op het programma. De mannen van trainer Johan Hollen moesten het opnemen tegen Onstwedderboys. Ook dit was weer een belangrijke wedstrijd voor de ploeg uit Emmen, maar het verloor kansloos met 6-0. Het eerste kwartier leek er niets aan de hand voor Angelslo: het spel golfde wat op en neer maar echte mogelijkheden waren er niet.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda