AMATEURVOETBAL

Emmer D-jeugd verliest in Groningen

EMMEN - FC Emmen/SC Heerenveen D heeft het competitieduel tegen FC Groningen verloren. In Groningen eindigde het duel in 3-1.
Reageer!

Talentendagen in maart en april

EMMEN - De voetbalacademie sc Heerenveen/FC Emmen organiseert ook dit jaar weer een aantal testdagen waarop talenten hun vaardigheden kunnen tonen.
Reageer!

FC Emmen ? FC Oss afgelast

EMMEN - De wedstrijd FC Emmen ? FC Oss die voor vrijdag 5 februari op het programma staat, is afgelast. Donderdagmiddag is het veld door scheidsrechter Strijker gekeurd en hij was er heel duidelijk over. Het veld is, door de sneeuw die nog steeds op het veld ligt en de ijslaag onder het sneeuw, onbespeelbaar en gevaarlijk. Een nieuwe speeldatum is op dit moment nog niet bekend, zodra deze bekend is, laten wij het u weten.
Reageer!

Activiteiten Voetbalschool FC Emmen

EMMEN - Voor de E-pupillen van de Voetbalschool (jaargang 1999) staat er vanmiddag in Heerenveen een wedstrijd tegen de VBS SC Heerenveen op het programma: aanvang 16.15 uur. De trainingen voor de E's (geboren 2000) en F's (geboren 2001/02) zijn afgelast.
Reageer!

Jans Bos nieuwe trainer Dames 1 HZVV

HOOGEVEEN ? Jans Bos uit Zweeloo is door het bestuur van HZVV benoemd tot nieuwe trainer van Dames 1 van HZVV, dat uitkomt in de hoofdklasse. Daarmee volgt hij de vertrokken Alparslan Kirboga op. Bos heeft een enorme staat van dienst, maar trainde niet eerder een damesteam. HZVV presteert momenteel beneden verwachting en het bestuur hoopt dat Jans Bos het plezier bij de dames weer terug kan halen en ervoor kan zorgen dat HZVV minder doelpunten tegen krijgt. Gezien zijn ervaring verwacht HZVV dat hij daar toe in staat is.
Reageer!

Sponsoren bedrijven toernooi

EMMEN ? Voor de 3e keer vindt op de velden van voetbalvereniging EHS?85 in Emmerschans het bedrijventoernooi plaats. Het programma ziet er als volgt uit: * 25 mei en 1 juni: De Voorronde?s van 19:00 tot 21:00 uur. * 8 juni: de strijd om de 5e t/m de 8e plaats 19:00 tot 21:00 uur. * 15 juni: de strijd om plek 1 t/m 4.van 19:00 tot 21:00 uur Het sportpark van EHS?85 kunt u vinden aan de Weerhang 1 in Emmerschans.
Reageer!

FC Emmen met ruime cijfers langs HSC '21

EMMEN - FC Emmen heeft maandagavond een oefenduel tegen de zondag hoofdklasser HSC '21 met 5-2 gewonnen. De wedstrijd werd op het kunstgras van de vereniging DETO in Vriezenveen gespeeld.
Reageer!

Het is een slechte winter, het kan nog slechter

EMMEN - Het betaalde voetbal ligt zo weinig mogelijk stil, als het even kan moet de bal rollen. De vele afgelastingen van de laatste weken lijken daarom ook uitzonderlijk. Toch kan het nog slechter zoals bijvoorbeeld in het seizoen 1985/86 toen Emmen na de winterstop pas op 18 maart de eerste thuiswedstrijd kon spelen.
Reageer!

FC EMMEN-MVV AFGELAST

EMMEN - De voor vanavond op het programma staande wedstrijd FC Emmen-MVV is wederom afgelast. Het is de vierde keer dat deze wedstrijd geen doorgang kan vinden wegens onbespeelbaarheid van het veld.
Reageer!

FC Emmen-MVV dreigt opnieuw te worden afgelast

EMMEN - Het voor maandagavond vastgestelde inhaalduel FC Emmen-MVV dreigt opnieuw te worden afgelast. In de conditie van het dikbesneeuwde speelveld van het Univ? stadion is geen verandering ten goede gekomen. Ook het doorgaan van de wedstrijd FC Emmen-FC Oss van vrijdag aanstaande is gelet op de weersvoorspellingen zeer twijfelachtig.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda