AMATEURVOETBAL

Weerdinge onderuit in De Wijk

DE WIJK - Weerdinge begon vol goede moet tegen Wacker na de gewonnen wedstrijd van verleden week tegen Oring. Het was dan ook Emile Bakker die de eerste kans kreeg uit een voorzet hij schampte de bal en deze ging rakelings langs de paal. Weerdinge had deze middag niet veel met duels de tweede bal werd vaak gewonnen door Wacker die Weerdinge dan ook onder druk bleef zetten. Het enige wapenfeit was dan ook een schot die schuin voor de goal langs ging. Er leek geen vuiltje aan de lucht tot 2 minuten voor rust.
Reageer!

FC Emmen op eigen kracht uit de zorgen

DEVENTER - Mocht er nog twijfels over handhaving van FC Emmen in het betaalde voetbal hebben bestaan, door de 2-0 zege op Go Ahead Eagles kunnen die overboord worden gegooid. Theoretisch konden Fortuna en Telstar nog op gelijke hoogte komen maar dat is door dit resultaat onmogelijk geworden. Een feeststemming derhalve bij FC Emmen waar het in de kleedkamer nog lang onrustig was.
Reageer!

Beloften vanavond in Emmen tegen Jong FC Twente

EMMEN - Op maandag 29 maart is het Univ? stadion het toneel van een wedstrijd in de eredivisie beloften tussen Jong SC Heerenveen/FC Emmen en Jong FC Twente. Op 19 april is een tweede competitieduel in Emmen gepland tussen SC Heerenveen/FC Emmen en FC Groningen. Beide duels beginnen om 18.30 uur en zijn vrij toegankelijk voor businesscard en seizoenkaarthouders. Voor alle overigen geldt een toegangsprijs van slechts ??n euro. Jong SC Heerenveen/FC Emmen is momenteel een middenmoter in de eredivisie die niet door de beloften van een van de grote clubs in Nederland wordt aangevoerd maar door Jong Sparta. Op de tweede plek staat Vitesse/AGOVV. Tegenstander Jong FC Twente staat op de zevende plaats met een punt voorsprong op Jong SC Heerenveen/FC Emmen.
Reageer!

SVV ?04 wint in zeer matige wedstrijd

SCHOONEBEEK - In een onaantrekkelijke wedstrijd trekt SVV ?04 aan het langste eind. In de slotminuten komt SVV ?04 langs Steenwijkers Boys. Stephan Bos kroont zich tot matchwinner door te scoren. Met 1-0 behoud SVV?04 de koppositie. In de beginfase van de wedstrijd moeten beide teams even wennen aan het weer, de wind was een groten boos doender.. Hierdoor ontstaat een grote kans voor Dennis Schmeier, de rebound voor Dennis Gommer wordt ook geen doelpunt. Kansen van Harmen Stuiver, Dennis Gommer, Gerwin Wesselink en Dennis Schmeier kunnen het publiek van SVV ?04 niet bekoren. Steenwijker Boys cre?ert ??n gevaarlijke kans in de eerste helft.