AMATEURVOETBAL

FC Emmen herdenkt Emile Huizing

EMMEN - Voor aanvang van de wedstrijd FC Emmen-FC Volendam zal een minuut stilte in acht worden genomen wegens het overlijden van Emile Huizing. Hij was sinds 1 juli 1993 in dienst als administrateur na daarvoor de club vanaf april 1992 als penningmeester te hebben gediend. Emile Huizing is na een lang ziekbed op 54-jarige leeftijd overleden.
Reageer!

FC Emmen ontvangt FC Volendam

EMMEN - In de voorlaatste thuiswedstrijd van het jaar 2009 krijgt FC Emmen bezoek van FC Volendam. Na de nederlaag op maandag in Veendam hopen de Emmenaren in eigen huis beter voor de dag te komen. Met FC Volendam komt de tweede degradant uit de eredivisie op bezoek maar terwijl De Graafschap het goed doet blijft FC Volendam ver beneden de verwachtingen. De door Edward Sturing gecoachte ploeg staat momenteel zelfs op de veertiende plek en je hoort de kritische Volendammer supporters bijna in Emmen mopperen. Afgelopen maandag werd thuis met 1-0 van De Graafschap verloren en dat was al de zesde achtereenvolgende wedstrijd zonder overwinning. In deze reeks werd vier keer verloren en twee maal gelijk gespeeld.
Reageer!

Leonardo pas na winterstop inzetbaar voor FC Emmen 04-12-2009

VOETBAL - FC Emmen kan pas vanaf 1 januari beschikken over haar nieuwste aanwinst Leonardo. Al anderhalve maand lang probeert de Drentse club de vrijgave van de vleugelspeler vanuit zijn geboorteland Brazili? te krijgen, maar tot nu toe nog altijd zonder succes. "We hebben alles geprobeerd, maar lopen steeds weer tegen een ander probleem aan. We wachten nu tot de transferwindow wordt geopend. Doodzonde en heel erg frustrerend, maar het is niet anders", aldus FC Emmen-trainer Harry Sinkgraven een dag voor de krachtmeting met Volendam.
Reageer!

Beloften stunten tegen koploper PSV

EINDHOVEN - Jong SC Heerenveen/FC Emmen heeft dinsdagavond een uitstekende prestatie neergezet door koploper PSV op eigen terrein met 1-2 te kloppen. PSV kwam voor rust met 1-0 voor, maar een uitstekende tweede helft leverde het elftal van trainer Johnny Jansen een verdiende zege op.
Reageer!

FC Emmen ontvangt FC Volendam

EMMEN - In de voorlaatste thuiswedstrijd van het jaar 2009 krijgt FC Emmen bezoek van FC Volendam. Na de nederlaag op maandag in Veendam hopen de Emmenaren in eigen huis beter voor de dag te komen.
Reageer!

Cotract voor Wesley Wakker bij FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft Wesley Wakker voor de rest van het seizoen vastgelegd. Voor het komende seizoen is een optie afgesproken tussen de club en de negentienjarige aanvaller uit de eigen jeugdopleiding. Wesley Wakker heeft dit seizoen al acht invalbeurten vervuld.
Reageer!

Gerrit Volkers per 1 januari a.s. algemeen-directeur

EMMEN - Gerrit Volkers lost per 1 januari aanstaande Henk Eising af als algemeen-directeur van FC Emmen. Volkers maakte eerder van juli 1994 tot november 1997 en juli 1998 tot en met januari 2002 deel uit van het bestuur van Emmen.
Reageer!

Hoofdtrainer Gerrie Benes van Drenthina verlengt contract

EMMEN - Gerrie Benes is ook in het seizoen 2010/2011 trainer van de zaterdag tweedeklasser Drenthina. De succesvolle oefenmeester bereikte met de club overeenstemming over verlenging van zijn verbintenis. Benes is thans 2 seizoenen werkzaam bij de club uit Emmen.
Reageer!

EHS'85 te sterk voor SVBC

EMMERSCHANS ? In de zondag 5e klasse F deed EHS?85 goede zaken door op eigen veld met 4-1 te winnen van SVBC. Vanaf het begin werd met goed voetbal de ploeg uit Barger Compascuum onder druk gezet en dat leverde in de 11e minuut de eerste verdiende treffer op. Bjorn Nijlandnam een voorzet vanaf links in een keer op de slof. 1-0. Tien minuten later was het Richard Fuhler die zijn ploeg op een mooie 2-0 voorsprong zette. SVBC wist zich tot dat moment geen echte kansen uit te spelen. Een kwartier voor de rust werd de wedstrijd eigenlijk al beslist door Dennis Schepers die de bal uit een hoekschop bij de eerste paal binnenschoot. 3-0.
Reageer!

Henderikus Mulder blijft bij Valther Boys.

VALTHE - Trainer Henderikus Mulder heeft zijn contract met Valther Boys met een vierde jaar verlengd. Zowel de in Nieuw Amsterdam wonende Mulder als het bestuur en de 1e selectie-spelers zijn tevreden over de onderlinge samenwerking. De club is de afgelopen twee jaar sportief met een opwaartse stap bezig en doet dit seizoen zelfs mee in de strijd om de bovenste plekken in de 5e klasse. Promotie naar de 4e klasse zou een mooie bekroning op de onderlinge samenwerking zijn. Tevens een unicum in Valthe; nog nooit heeft de vereniging in competitieverband op 4e klasse ? niveau gespeeld.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda