AMATEURVOETBAL

Weer vroege tegengoals voor FC Emmen

EMMEN - Het aloude probleeem van de vroege tegengoals heeft FC Emmen in de derby tegen BV Veendam de das omgedaan. De Veendammers scoorden in de 4e minuut van de eerste helft en de 2e minuut van de tweede speelhelft en voegden daar na ruim een uur spelen nog een derde goal aan toe. FC Emmen kon daar niets tegenover stellen.
Reageer!

Azing Griever volgt Volkers naar FC Emmen

VOETBAL - Als Gerrit Volkers zijn verwachte 'Ja-woord' geeft aan FC Emmen om de nieuwe algemeen directeur te worden, dan wordt Azing Griever de nieuwe technisch manager van de Drentse club. Dat liet de 64-jarige oud-trainer van onder andere FC Emmen en Veendam maandagavond weten op TV Drenthe. Volkers werd enkele weken geleden benaderd om de vertrekkende Henk Eising op te volgen en naar alle verwachting hakt de oud-Rabobank-directeur vanavond (dinsdag) de knoop door. "Ik wil eerst nog een aantal sponsors spreken voordat ik in het avontuur stap. Ik wil een goed gevoel hebben en ook krijgen van de achterban. De signalen zijn tot nu toe in ieder geval positief", aldus Volkers.
Reageer!

FC Emmen trapt derde periode af in Veendam

VEENDAM - FC Emmen start de derde periode met de uitwedstrijd tegen BV Veendam. Altijd al een zware klus maar dat is maandagavond gelet op de stand op de ranglijst zeer zeker het geval.
Reageer!

Ruime overwinning Emmen D1 op zfc Zuidlaren

EMMEN - Emmen D1 won zaterdagmiddag in Zuidlaren met 5-0 van ZFC Zuidlaren. Yannick van Duyn en Roderick Zeilstra scoorden elk twee keer en Jorg Scherpen zorgde nog voor rust voor de zesde treffer. Lees voor een volledig verslag de avonturen vanEmmen D1.>
Reageer!

Sp. Zweeloo in top drie na eerste uitwinst in 4C

ONSTWEDDE ? Het vlaggenschip van Sportclub Zweeloo staat in de top drie van de vierde klasse C. De eerste uitwinst tijdens de huidige competitie is een feit, want gastheer VV Onstwedder Boys werd zaterdag bedwongen (1-3). Anne Hajes scoorde twee keer, maar ook Thomas Wolting deed in de slotfase een duit in het zakje. De voorsprong op de zesde positie - de play-off plaats die aan het einde van de rit dus geen recht geeft op directe promotie - is halverwege de competitie vijf punten.
Reageer!

SVV?04 loopt averij op in Weerdinge

WEERDINGE - SVV?04 kreeg zondagmiddag de mogelijkheid om alleen aan kop te komen van de zondag vierde klasse C, (de wedstrijd van Bargeres was afgelast) maar moest in een wedstrijd die tot het gaatje ging met een 1-1 eindstand de punten delen. Het eerste half uur was SVV?04 niet met voetbal bezig maar meer met scheidrechter de Vries uit Harkstede.
Reageer!

Drenthina doet goede zaken tegen Middelstum

EMMEN - In de wetenschap dat bij een overwinning vandaag de koppositie kon worden ingenomen begon Drenthina na 3 uitwedstrijden op rij tegen het in degradatienood verkerende Middelstum. Beide teams zijn vorig seizoen gepromoveerd en waar de thuisploeg bovenin meedraait moeten de bezoekers het doen met een plaatsje in de kelder van de 2e klasse. Op een prima bespeelbare grasmat waren het de gasten die in de eerste minuten van de wedstrijd het voortouw namen. De thuisploeg werd teruggedrongen op eigen helft en was licht verrast door de speelwijze van de blauwhemden. Kansen leverde het overwicht weliswaar niet op, het was wel duidelijk dat het team van trainer Bert de Vries niet was gekomen om zich te verstoppen.
Reageer!

Sc Angelslo opnieuw met lege handen

ALTEVEER/KERKENVELD - Zaterdag 28 november reisde Angelslo af naar opnieuw een uitwedstrijd en wel naar Alteveer/Kerkenveld tegen VVAK. Vol vertrouwen begon Angelslo aan deze wedstrijd en vanaf het begin bleef de ploeg uit Emmen voetballen en VVAK ver terugdringen op eigen helft. Echter, veel mogelijkheden wist Angelslo niet te cre?ren. Het was pas in de 28e minuut dat Angelslo een goede mogelijkheid kreeg: Marcel Akgun kwam iets te ver naast het doel uit en lepelde de bal maar net over. Angelslo bleef druk zetten op de helft van VVAK, maar kansen waren er niet. Zo werd de rust ingegaan met 0-0.
Reageer!

Valther Boys verliest derby tegen TEVV

TWEEDE EXLOERMOND - Na een gelijkopgaande wedstrijd verloor Valther Boys met 2-1 van medekoploper TEVV. De tuisclub ging in de 1e helft fel van start en kreeg kansen via Willy Kral en Martijn Wiering. Valther Boys kwam in de counter een paar keer gevaarlijk door via Gideon van Lottum en Tom Meijer, maar biede keepers stonden goed te keepen. In de 19e minuut kreeg TEVV een vrije bal en toen Marco Filips het hoofd vond van Henry Meijerman betekende dat de 1-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda