AMATEURVOETBAL

Dennis Kruize trainer NWVV

NIEUW WEERDINGE - NWVV heeft voor het seizoen 2010-2011 een nieuwe trainer. Dennis Kruize afkomstig van de vv Titan word volgend seizoen trainer van NWVV Met hem is een principe overeenkomst van 3 jaar aangegaan. NWVV hoop met hem het voetbal naar een hoger plan te brengen en binnen enkele jaren promotie af te dwingen.
Reageer!

FC Omniworld - FC Emmen afgelast

EMMEN - De hele speelronde 23 Jupiler League is in zijn geheel afgelast. De gehele ronde zal op maandagavond 8 februari worden ingehaald.
Reageer!

Promotieregeling topklasse vastgesteld

ZEIST/EMMEN - Het bestuur amateurvoetbal heeft een besluit genomen over de rangorde in de eindstand van de competitie hoofdklassen. De rangorde is van belang voor de plaatsen die recht geven op rechtstreekse promotie naar de topklasse of voor het spelen van beslissingswedstrijden om promotie. De nummers 1, 2, 3 en 4 van de zaterdaghoofdklasse A, B en C promoveren rechtstreeks naar de te formeren topklasse.
Reageer!

Rahim Quedragogo naar FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft zich opnieuw versterkt met een speler, want de technische staf is er in geslaagd om Rahim Quedraogo voor de rest van het seizoen 2009/2010, vast te leggen. Rahim heeft in de 2e helft van het seizoen 2008/2009 ook bij onze club gespeeld.
Reageer!

John de Wolf verlengt contract bij WKE

EMMEN - John de Wolf traint ook het volgend seizoen WKE. Dat is het resultaat van besprekingen tijdens het trainingskamp in Turkije tussen de voorzitter Hinke Wolters en John de Wolf. Hiermee gaat John de Wolf het 2e seizoen in bij WKE. De besprekingen met assistent-trainer Martin Koppenol moeten nog plaats vinden. Het bestuur heeft ook tijdens het trrainingskamp overeenstemming bereikt met Jan Oosting over een functie van technisch direkteur bij de landskampioen. Oosting zal daarbij een koppel gaan vormen met Willem Brink.
Reageer!

Jupiler League scoort goed

EMMEN - Vlak voor de aftrap van de tweede seizoenshelft van de Jupiler League kan de balans weer worden opgemaakt. Voor de Jupiler League is deze balans positief te noemen. Met een gemiddeld bezoekersaantal van 3600 per club kan worden gesproken van een tot nu toe zeer succesvol seizoen. Voor het eerst sinds de jaren '70 worden deze aantallen weer gehaald. In het seizoen 1974/75 werd een gemiddelde van 3716 per wedstrijd genoteerd: een aantal dat daarna in de eerste divisie niet meer is gehaald.
Reageer!

FC Emmen bereidt zich voor in Vriezenveen

VRIEZEVEEN - FC Emmen traint deze week in het gastvrije Vriezenveen. Op het uitstekende kunstgrasveld van de zaterdag eersteklasser DETO werkt de selectie toe naar de openingswedstrijd in 2010 tegen FC Omniworld die zoals bekend ook op nepgras wordt gespeeld.
Reageer!

Selectie traint deze week in Vriezenveen

VRIEZEVEEN - De selectie van FC Emmen traint ter voorbereiding op het competitieduel tegen FC Omniworld de rest van de week bij DETO in Vriezenveen. Dinsdag, woensdag en donderdag wordt aldaar vanaf 10.30 uur getraind.
Reageer!

Dinsdag WEL training, voetbalschool afgelast

De selectie van FC Emmen traint ter voorbereiding op het competitieduel tegen FC Omniworld de rest van de week bij DETO in Vriezenveen. Dinsdag, woensdag en donderdag wordt aldaar vanaf 10.30 uur getraind.
Reageer!

Lesmond Prinsen langer bij Nieuw Buinen

NIEUW BUINEN - Voetbalvereniging Nieuw Buinen heeft de contracten van de technische staf met een jaar verlengd. Hoofdtrainer Lesmond Prinsen, assistent-trainer Loewi Piebes en keepertrainer Derk Piebes zullen langer aan de club verbonden blijven. Voor de rest van het seizoen neemt Jan Brouwer uit Veendam het tweede elftal onder zijn hoede.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda