AMATEURVOETBAL

Harm Zeinstra pakt punt voor FC Emmen

EMMEN - FC Emmen had zich ten doel gesteld om drie punten te behalen in het thuisduel tegen Fortuna Sittard. Die opzet lukte niet want na negentig minuten stond er slechts een 0-0 stand op het scorebord. Dat wel met dank aan doelman Harm Zeinstra die een strafschop stopte. Voor het eerst in de competitie startte FC Emmen als lichtelijk favoriet maar die rol kon de ploeg tegen Fortuna nog niet echt aan. Het had zo graag een stap op de ranglijst willen maken maar door de 0-0 bleef het bij een stapje van de negentiende naar de achttiende plaats.
Reageer!

FC Emmen staat voor 'ongelooflijke belangrijke pot.'

EMMEN - In voorgaande jaren was een duel tussen de nummers negentien en twintig in de Jupiler League echt om 'des keizers baard' maar dit seizoen is alles anders. FC Emmen en Fortuna Sittard willen beiden uit de degradatiezone dus staat er vrijdagavond in het Univ? stadion veel op het spel.
Reageer!

Erica ?86 en Sportclub Erica denken na over samenwerking.

ERICA ? In Erica wordt er hard gewerkt aan een samenwerking tussen Erica ?86 (zaterdag) en Sportclub Erica (Zondag). Volgens de leden van beide verenigingen is het beter om 1 voetbalclub op te richten in dorp. Het heeft te maken met de financi?n en de accommodatie. Ook met de inzet van vrijwilligers valt er ook veel te winnen volgens de betrokkenen.
Reageer!

Titan en NWWW zien niets in samenwerking

NIEUW WEERDINGE ? De voetbalclubs NWVV en Titan uit Nieuw Weerdinge voelen er niets voor om te gaan fuseren. De KNVB heeft de clubs een aanbeveling gedaan maar beide clubs zien dat niet als een noodzaak. Beide clubs zijn levensvatbaar en zitten niet in elkaars vaarwater, volgens NWVV voorzitter Fokko van Oosten.
Reageer!

Beloften verslaan Jong ADO Den Haag

EMMEN - Jong SC Heerenveen/ FC Emmen heeft een moeizame 3-1 overwinning op Jong ADO Den Haag geboekt. Het team van trainer Johnny Jansen kwam al na een kwartier op voorsprong via Igor Djuric maar zag Jong ADO kort daarop alweer gelijkmaken. Na rust scoorde Samir Fazli de 2-1, waarna Jong ADO Den Haag op jacht ging naar de gelijkmaker. Zes minuten voor het eind van de wedstrijd scoorde invaller Luciano Narsingh de bevrijdende 3-1 voor de thuisspelende ploeg. Onder andere Timothy Cathalina, Xander Houtkoop, Michael Dingsdag, Paulo Henrique en Mika V?yrynen stonden in de basisformatie.
Reageer!

Elke week kans op ? 100.000 ?n FC Emmen steunen?

EMMEN - Elke week kans maken op ? 100.000 euro en 10.000 andere prijzen zoals auto?s, LCD TV?s en verre reizen en ook nog eens FC Emmen steunen? Vanaf nu is het mogelijk met de Sponsor Bingo Loterij!
Reageer!

Yuri Rose zet De Graafschap op rozen

EMMEN - FC Emmen heeft het thuisduel tegen De Graafschap met 2-1 verloren. Matchwinner was Yuri Rose die met zijn twee goals de Doetinchemmers naar de top van de ranglijst schoot. Voor FC Emmen was Hans Denissen met een van zijn onderhand befaamde vrije trappen succesvol. Gelet op de stand was elk punt dat FC Emmen tegen De Graafschap zou behalen een bonuspunt maar hoewel de 1-2 uitslag het verschil van achttien plaatsen recht deed konden de Emmenaren met opgeheven hoofden afscheid van het publiek nemen. Er was negentig minuten lang voor een goed resultaat gevochten en het was erg dicht bij een gelijkspel. De schotvaardigheid van Yuri Rose gaf uiteindelijk de doorslag waar tegenover FC Emmen weer een geslaagde toverbal van Hans Denissen stelde.
Reageer!

Sp. Zweeloo in laatste seconde naast nummer twee VV Vitesse?63

KOEKANGE ? Net als vorig seizoen sleepte Sportclub Zweeloo ??n punt uit het vuur in Koekange bij VV Vitesse?63, de huidige nummer twee van de ranglijst (4C). Er was zaterdag sprake van een zeer doelpuntrijke wedstrijd aan de plaatselijke Sportparklaan, want het werd 4-4. In de zesde minuut van de extra tijd werkte de ingevallen Rick Kiers de gelijkmaker alsnog over de doellijn, waarna een explosie van vreugde volgde. En dit na een 4-2 achterstand bij de rust. Eerder op de middag vonden ook Rick Hagenauw, Mauro Dos Reis en Arno Stevens het net.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda