AMATEURVOETBAL

Bargeres wint topper tegen Ruinerwold

EMMEN - Bargeres heeft zondag prima zaken gedaan door de topper tegen Ruinerwold met 3 ? 0 te winnen. Een terechte overwinning gezien het spelbeeld. Bargeres speelde de beste wedstrijd tot nu toe in de competitie met een opvallende rol voor de A ?junioren Leon de Labije en Jorrit Visser. Er werden daarnaast in de achterhoede met good old Rob Stiekema, Frank Smalbil, Rik Zinnemers en Reinier Visser nauwelijks kansen weggegeven. De eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. De beste kans was misschien in de 2e minuut voor Bargeres na een combinatie tussen Leon de Labije en Tim Idema.
Reageer!

Sp. Zweeloo weer vierde in 4C na verdiende winst op VVAK

ZWEELOO ? Met nog drie wedstrijden te gaan voor de winterstop blijft Sportclub Zweeloo ongeslagen op het eigen sportpark ?t Alterbarg. De gasten van VVAK uit Alteveer en Kerkenveld werden zaterdag met 2-0 verslagen. Rick Hagenauw en Anne Hajes doelpuntten. Er zat een ruimere zege in voor de ploeg van trainer Hans Pullen, maar uiteindelijk is het de winst die telt. Door de zege stijgen de geel-zwarten naar de vierde plaats in 4C. De voorsprong op achtervolger SV Pesse bedraagt twee punten. Koploper Klazienaveen won overigens de eerste periode en is dus verzekerd van de play-offs.
Reageer!

Niet zakelijk Schoonebeek loopt veel averij op tegen KSC

SCHOONOORD - KSC-Schoonebeek werd per traditie weer een heksenketel. En dat terwijl Schoonebeek hoopgevend van start ging. In de 6e minuut scoorde Johan Bos 0-1 en bracht met een bal breed in de 20e minuut Edfrin Silvania in stelling om 0-2 te scoren om zodoende het opgebouwde overwicht gestalte te geven. Hij miste waardoor het overwicht helaas niet zakelijk en resoluut uitgebuit werd en des te langer een scoreverdubbeling uitbleef des te meer hielp Schoonebeek KSC in het zadel.
Reageer!

Moeizame overwinning voor Drenthina

EMMEN - Na een matige serie in de competitie (2 punten uit 3 wedstrijden) en een prima bekerwedstrijd tegen hoofdklasser Genemuiden (2 -1 verlies) stond voor Drenthina de belangrijke wedstrijd tegen hekkensluiter SGV op het programma. Bij winst zou aansluiting bij de top verzekerd zijn en bij eventueel puntverlies zou de thuisploeg in de grauwe middenmoot belanden.
Reageer!

SVV?04 blijft winnen

SCHOONEBEEK - SVV?04 behaalde een simpele overwinning op een krachteloos Oring. De eerste 10 minuten gaf Oring nog aardig tegen gas het zette SVV?04 brutaal onder druk, maar was totaal niet gevaarlijk voor SVV?04 doelman Dennis Bos. SVV?04 was gehandicapt door blessures van het spitsen duo Anne de Jonge en Harmen Stuiver, vandaar dat trainer Wilbert Arends middenvelder Marco van der Veen naast Dennis Schmeier in de spits had gestationeerd.
Reageer!

SC Angelslo blijft thuis ongeslagen

EMMEN - Afgelopen zaterdagf speelde in klasse 4c SC Angelslo thuis tegen Vitesse63 uit Koekange. Vol vertrouwen begon de ploeg uit Emmen aan de zo belangrijke thuiswedstrijd. Maar het was Vitesse dat de bal al na 28 seconden in het net zag verdwijnen. Een foute pass op het middenveld werd direct met een schot vanaf 30 meter hard in de bovenhoek geschoten en zo stond de 0-1 al snel op het scorebord.
Reageer!

Steenwijker Boys - DVC'59 gestaakt

STEENWIJK ? De wedstrijd tussen Steenwijker Boys en DVC?59 werd in de 58e minuut gestaakt. Scheidsrechter Kennerlint hield het toen voor gezien. Aanleiding was een opstootje ter hoogte van de middenlijn op een moment dat alle aandacht gericht was op een duel bij de cornervlag op de DVC?59 helft. Martin Doek had ineens drie spelers van Steenwijker Boys in zijn nek hangen en moest rennen voor zijn leven. Toen er ook nog eens een twintigtal supporter van de thuisclub het veld op renden en zich met de wanordelijkheden gingen bemoeien kan de scheidsrechter niets anders doen dan een eind aan de wedstrijd maken. Robert Lohuis van DVC?59 kreeg in dit tumult ook nog een slag in zijn gezicht. De scheidsrechter hield de kaarten op zak en het zal een klus voor de strafcommissie van de KNVB worden.
Reageer!

De avonturen van Emmen D1

EMMEN - Ondanks de vele regenbuien van de de dagen voorafgaand aan de wedstrijd lag veld 3 op sportpark de Meerdijk er gewoon goed bij. Er kon gevoetbald worden. Een wedstrijd tussen, op papier, twee goede ploegen uit de 2de divisie F: Emmen D1 ? Frisia D1. De laatstgenoemde ploeg uit Leeuwarden nam de punten mee, het versloeg de Emmenaren met 0-1.
Reageer!

?VIOS wint thuis van nummer drie in 5E?

OOSTERHESSELEN - VIOS heeft aan het thuisduel tegen Protos drie punten weten binnen te halen. In een zeer attractieve wedstrijd werd het 3-1 voor de mannen uit Oosterhesselen. VIOS had wat recht te zetten na de blamage vorige week in Eext. Het werd maar liefst 9-2 voor de mannen uit Eext, die op moment van spelen nog gelijk stond met het vlaggenschip van VIOS.
Reageer!

WKE wint met man minder

EMMEN - De eerste helft was voor WKE, ofschoon Alcides de eerste kans kreeg, maar de bal verdween in het zijnet. In de tegenaanval kreeg speelde Erik Eleveld zich vrij en plaatste de bal op Paul Weerman, maar die schoot van dichtbij met zijn mindere linker net naast. In de zestiende minuut was het dan wel raak. Martijn Doldersum plaatste de bal op Paul Weerman, die legde de bal breed op de inkomende Robin Demeijer en die schoot vanaf de zestiende via een tegenstander raak.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda