AMATEURVOETBAL

Enige thuiszege FC Emmen op De Graafschap 16 jaar geleden

EMMEN - FC Emmen en De Graafschap staan zondagmiddag voor de dertiende maal tegenover elkaar. In deze reeks was er vooral in Emmen weinig succes voor de Drentse formatie weggelegd.Er werd namelijk slechts een keer in eigen huis gewonnen en die gebeurtenis vond plaats op 2 oktober 1993.
Reageer!

Joos Valgaeren be?indigd voetballoopbaan

EMMEN - Joos Valgaeren be?indigt zijn voetbalcarri?re bij FC Emmen. In april 2008 zijn Joos Valgaeren en FC Emmen met elkaar in contact gekomen en hebben in een goede sfeer met elkaar gepraat over een contract bij FC Emmen, dat voor twee seizoenen werd afgesloten. Sportief heeft het echter niet gebracht wat beide partijen ervan verwacht hadden.
Reageer!

Tweede team WKE wint periodetitel

EMMEN - De 1e periode in de Reserve Hoofdklasse is gewonnen door WKE 2. Van te voren zag het er niet naar uit dat die kans nog gepakt kon worden. WKE 2 moest aantreden tegen koploper Be Quick 1887 uit Groningen en enige concurrent SVBO had vooraf een punt meer dan WKE. Maar in een spannende en bij vlagen zeer goede wedstrijd wist WKE een 1-0 achterstand om te buigen in een verdiende 2-1 overwinning.
Reageer!

SVBO zet jubilarissen in het zonnetje

BARGER OOSTERVELD ? Tijdens de algemene jaarvergadering van SVBO werden naast de vaste agenda punten ook weer enkele leden in het zonnetje gezet wegens hun 50-jarig lidmaatschap van de club in Barger Oosterveld. Deze keer viel de eer te beurt aan Jan Mink, Johan Keuter en Jacob Fuhler(v.l.n.r.). (foto Henk de Roo)
Reageer!

Voor de zesde keer op rij een overwinning voor Emmen D1

EMMEN - Emmen D1 behaalde zaterdag de zesde overwinning op rij. Thuis werd ditmaal HZVV D1 verslagen met duidelijke cijfers. Na een snelle openingsgoal kwamen de Emmenaren in de tweede helft echt los. Het werd 6-0. Op de laatste dag van de maand oktober, een maand die ons nog geen puntverlies opleverde, was het rood-witte HZVV de tegenstander. Een tegenstander met zeven punten, en vlak boven de degradatiestreep in de 2de divisie F. Gezien deze feiten was het zaak om vandaag de drie punten in eigen huis te houden, en dat gebeurde.
Reageer!

Zware nederlaag voor Zwartemeer

SLEEN ? Zwartemeer liep zondagmiddag in en tegen Sleen tegen een ruim 7-3 nederlaag op. Sleen begon fel aan de wedstrijd en dat resulteerde na twintig minuten al in een 3-0 achterstand. Verdedigend was Zwartemeer niet sterk en daar profiteerde Sleen optimaal van, terwijl Zwartemeer de kansen die het kreeg in de eerste helft niet wist te benutten. In de tweede helft probeerde Zwartemeer alsnog de wedstrijd om te buigen. Voetballend waren ze beter en toen Bas de Jonge die in de eerste helft al een keer de paal raakte, de 3-1 scoorde was er weer enige hoop.
Reageer!

Geen treffers bij SVV?04 ? Bargeres, maar wel periodetitel voor Bargeres

SCHOONEBEEK ? In de zondag 4e klasse C eindigde de derby tussen Bargeres en het op de derde plaats staande SVV?04 in een 0-0 gelijkspel. Daarmee wist Bargeres wel de eerste periodetitel in de wacht te slepen. In Schoonebeek wisten Harm Stuiver en Dennis Schmeier van SVV?04 geen munt te slaan uit de mogelijkheden die Bargeres de thuisclub wel bood. Bargeres kreeg in de eerste helft ??n kansje toen doelman Dennis Bos de bal losliet en Jorrit Visser niet de goede richting aan de bal kon geven.
Reageer!

Erica'86 krijgt te weinig

OOSTWOLD - Afgelopen zaterdag speelde Erica ?86 tegen koploper VVS uit Oostwold en verloor na een ruststand van 0-1 met 3-1. Net als in de voorgaande weken begon Erica ?86 sterk aan de wedstrijd. In de 15e minuut kreeg Nils Reuvers een goede kans maar kwam niet tot scoren. Tien minuten later was het Roy Lit die een goede schietkans niet met een treffer zag beloond. In de 40ste minuut was het eindelijk wel raak. Kevin Reuvers gaf de bal goed mee op de opkomende Roy Lit die vanaf de zestien uithaalde en 0-1 scoorde. Nog net voor de thee kan Dennis Knigge alleen op de keeper afgaan maar scoorde niet. Na de thee komt VVS goed de kleedkamer uit.
Reageer!

EHS?85 in slotfase alsnog onderuit

TWEEDE EXLOERMOND ? EHS?85 leed een nipte 5-4 nederlaag tegen TEVV. In de 7e minuut werd Martin van der Laan door Henry Meijerman in de diepte weggestuurd en dat betekende 1-0. Enkele minuten later werd het 2-0 door Henry Meijerman uit een voorzet van Willy Kral. Vlak voor rust scoorde Henry Meijerman met zijn hoofd de 3-0. Op slag van rust kon EHs?85 pas iets terug doen via Richard Fuhler die 3-1 scoorde. In de eerste minuut na de thee was het al 3-2, doordat Dennis Sterkenburg een aanval van EHS?85 bekwaam afrondde.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda