AMATEURVOETBAL

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi barst weer in alle hevigheid los

STEENWIJKSMOER ? Er is al lang naar uitgekeken, maar vanaf maandag 28 december gaat het zaalvoetbalspektakel het Protos Weering toernooi weer van start. Vanaf 18.00 uur starten honderd clubs in twintig hallen tegelijk de voorronde van het populaire zaalvoetbaltoernooi van organisator Protos uit Steenwijksmoer. Aan de opzet van het toernooi is ten opzichte van vorig seizoen niets gewijzigd. De climax van het toernooi vindt plaats op zaterdag 9 januari 2010 in sporthal Angelslo in Emmen.
Reageer!

DZOH verlengd contract hoofdtrainer Jan Moes

EMMEN - Voetbalvereniging DZOH heeft het contract met hoofdtrainer Jan Moes met ??n jaar verlengd. Het bestuur, het begeleidingsteam en de spelersgroep zijn positief over het functioneren van de trainer en de wisselwerking tussen hem, de spelers en de club. Ook Jan ziet bij de club voldoende uitdagingen om nog minimaal een jaar als hoofdtrainer bij DZOH door te willen gaan. Jan is bezig met zijn eerste seizoen bij DZOH.
Reageer!

De avonturen van de jongens van vv Emmen D1

EMMEN - De avonturen van de jongens van vv Emmen D1 (ja ja de amateurs) worden vervolgd. Door een mooie 2e plaats in de 2e dividie F is Emmen D1 geplaatst voor het Volkswagen junior masters voetbaltoenooi. Op 30 december aanstaande wordt in de Amsterdam Arena de eindronde van het Nederlandse Volkswagen Junior Masters voetbaltoernooi georganiseerd. Voor dit toernooi hebben zich 12 teams uit de reguliere KNVB D-pupillen-competitie gekwalificeerd.
Reageer!

FC Emmen-MVV alsnog AFGELAST

EMMEN - Een herkeuring van het speelveld door scheidsrechter van dienst heeft alsnog geleid tot afgelasting van het duel FC Emmen - MVV. Als inhaaldatum is dinsdag 19 januari a.s. overeen gekomen. Aanvang: 20.00 uur.
Reageer!

Coach Hans Pullen blijft actief bij Sportclub Zweeloo

ZWEELOO/HARDENBERG ? Hardenberger Hans Pullen (37, foto) is ook na de zomer van 2010 hoofdtrainer van zaterdagvierdeklasser Sportclub Zweeloo. Dat is zaterdag na afloop van zeer waarschijnlijk de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop bekend gemaakt door clubvoorzitter Jan Katerberg. Het seizoen 2010-2011 zal het tweede jaar zijn voor Pullen bij de geelhemden, die met nog negen duels te gaan in 4C Noord even knap als verrassend vierde staan.
Reageer!

De Jonge maakt het seizoen bij SC Heerenveen af

EMMEN ? Jan de Jonge maakt bij SC Heerenveen het seizoen af als hoofdtrainer. Eind augustus nam de Drent de taken van de Noorse trainer Trond Solied over. Directeur Yme Kuiper van de Friese club zegt dat het niet zinvol is om voor de 3e keer in 1 seizoen een nieuwe trainer aan te stellen met nieuwe idee?n. Verder zegt hij veel vertrouwen te hebben in De Jonge en ook zijn werkwijze bevalt hem.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda