AMATEURVOETBAL

Trainer Sijbom wisselt met succes souplesse voor fysieke kracht

NIEWUW SCHOOENBEEK - Wonder boven wonder bleven blessures in de warming-up uit. Op een onvoorstelbaar slecht veld, het leek wel een gekneusd ma?sveld, werd door Schoonebeek afgetrapt tegen gastheer Steenwijker Boys. Traditioneel werden voor aanvang de handjes geschud; het spektakel daarna bleef echter uit. Met name de 1e helft etaleerde Schoonebeek zich uiterst flegmatiek en verloor de meeste duels. Doelman Guus Leferink en zijn defensie beleefden de meest hectische situaties voor hun ogen. Maar ook Steenwijker Boys had niet alles onder controle; een verdedigende kopbal belandde op de eigen lat.
Reageer!

SVV?04 blijft op koers

SCHOONEBEEK; SVV?04 pakte wederom belangrijke punten in een niet al te beste wedstrijd tegen een tegenvallend Wacker. De eerste minuten waren voor SVV?04 uit een corner rolde de bal voor de voeten van Harmen Stuiver helaas wist hij hier zich geen raad mee.SVV?04 speelde in deze beginfase de bal veel terug op doelman Dennis Bos,omdat de creativiteit aan de Schoonebeeker kant ontbrak en door het goede dekken van de Wacker-spelers die SVV?04 geen kans gaf om goed in het spel te komen.
Reageer!

Zaalvoetbaltoernooien voor jeugd in Sleen

SLEEN ? De voetbalvereniging Sleen houdt voor het tweede achtereenvolgende jaar in de zaal het Albert Heijn Kortwijk Vuurwerktoernooi. Naast de A-junioren, op maandag 28 december, strijden dit jaar ook de C-junioren in Sporthal Broekveld om de door hoofdsponsor Bea Kortwijk beschikbaar gestelde fraaie wisselbeker. Zij bijten op dinsdag 22 december het spits van dit leuke zaaltoernooi af. Beide dagen duurt het toernooi een hele dag: van 9.00 tot 18.00 uur.
Reageer!

Bargeres eindigt 2009 met seizoen record

EMMEN - Bargeres heeft een nieuw record bereikt. In het jaar 2009 werd geen enkele wedstrijd in de reguliere competitie verloren. Er waren nederlagen in de het bekertoernooi en in de nacompetitie in de legendarische wedstrijd tegen Nieuw Roden. Maar in de competitie werd geen enkele wedstrijd verloren. Daarnaast eindigde 2009 met de eerste plaats in de 4e klasse C. De prijzen zullen natuurlijk pas echt verdeeld worden in het voorjaar van 2010 maar winterkampioen is een prima resultaat als promovendus van de 5e klasse.
Reageer!

Nipte nederlaag Emmen in Dalen

DALEN ? In de zondag 2e klasse L liep Emmen in en tegen Dalen tegen een nipte 1-0 nederlaag op. Emmen wilde maar al te graag winnen en begon goed aan de wedstrijd, maar halverwege de wedstrijd stond er wel 1-0 op het scorebord nadat Koopmeinders zijn ploeg na iets meer dan een half uur op voorsprong had weten te zetten. In de tweede helft wist Emmen de gastheren wel vast te zetten op eigen helft, maar de voorwaartsen van de roodwitten hadden het vizier niet scherp staan deze middag. Daardoor lieten de Emmenaren misschien wel een punt liggen in Dalen door de 1-0 nederlaag.
Reageer!

SVBO pakt drie punten in Coevorden

COEVORDEN ? In de zondag 1e klasse F won SVBO met 3-0 van Germanicus en nam daarmee een mooie revanche voor de eerdere 1-0 nederlaag in Barger Oosterveld. In de eerste helft waren de beide teams goed aan elkaar gewaagd zonder tot echte grote daden te komen. In de 19e minuut zette Erwin Moddejongen met een prima pas Marco Verhoef in stelling, zijn schot werd door Lennon Ebeltjes, de SVBO doelman, tot corner verwerkt. Pal voor rust een kans voor Tim Flokstra van SVBO, maar zijn schot van dichtbij werd door keeper Schimmelpenning gered.
Reageer!

Een puntje voor Twedo

BEILEN ? In de zondag 3e klasse eindigde Beilen ? Twedo in een 1-1 gelijkspel. Het was een wedstrijd waarin wel veel kansen werden uitgespeeld, maar het benutten er van was voor beide ploegen heel moeilijk. Na een 0-0 ruststand was het in de 66e minuut Bas Kamst die zijn ploeg op een 0-1 voorsprong zette. In de 77e minuut wist de thuisclub Twedo toch nog van de zege af te houden via een treffer van Arjan Veldhuis. 1-1 en daar kon Beilen achteraf het minst gelukkig zijn.
Reageer!

SC Erica kansloos tegen FVC

LEEUWARDEN - In de zondag 1e klasse F was er voor SC Erica zondagmiddag weinig eer te behalen tegen FVC, De ploeg van trainer Harold Brunsting ging met 5-2 keihard onderuit. De Ericanen kwamen nog wel op voorsprong via Robert Torenbosch maar daarna was het toch FVC wat de klok sloeg en nog voor de thee op een 2-1 voorsprong kwam via Bangura en Jansma. Na de thee was het snel gedaan met SC Erica, want binnen een paar minuten scoorde Kalsbeek voor FVC twee keer en bracht de stand op 4-1. Nadat het een kwartier voor tijd ook nog 5-2 werd via Tavares mocht Jager nog een keer scoren voor de mannen uit Erica. Eindstand 5-2.
Reageer!

Volle winst voor SVBC

BARGER-COMPASCUUM ? In de zondag 5e klasse F won SVBC verdiend met 2-1 van PJC dat na een kwartier nog wel op voorsprong wist te komen via Dennis Boscher. 0-1. Het duurde ruim een half uur alvorens SVBC een doelrijpe kans kreeg, maar Leroy Vink zag de bal net naast het doel verdwijnen. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam SVBC beter in zijn spel en kansen om de gelijkmaker te maken. Vlak voor de thee resulteerde dat in de gelijkmaker door Berry Hummel. 1-1.
Reageer!

Klazienaveen overklast Onstwedder Boys

KLAZIENAVEEN ? In de zondag 4e klasse C liet koploper afgelopen zaterdag geen spaan heel van Onstwedder Boys. Na een ruststand van 2-0 eindigde deze ongelijke strijd in een 5-0 zege voor de oranjehemden. Patrick Bloemberg opende in de 7e minuut de score via een vrije trap vanaf de zijlijn over een meter of dertig ineens in de verre hoek schoot. Even later kwam Iwan Lambers namens de thuisploeg op over links goed door en scoorde vakkundig de 2-0. Patrick Bloemberg was nog voor rust dichtbij de 3-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda