AMATEURVOETBAL

Zwartemeerse Boys in de lift

ZWARTEMEER - Danny Rocks, Jeffrey Mulderij en Mark Arends maakten de goals voor Zwartemeerse Boys in het met 3-0 gewonnen inhaalduel tegen Ruinerwold. De doelpunten vielen in de tweede helft. Zwartemeerse Boys had voortdurend een overwicht tegen Ruinerwold. Wat voor de thee niet lukte, lukte daarna wel: scoren. De ploeg uit Zwartemeer ligt op promotiekoers.
Reageer!

BV Veendam - FC Emmen risicowedstrijd

EMMEN - De wedstrijd BV Veendam ? FC Emmen van maandag 30 november aanstaande is door de driehoek van Veendam aangemerkt als risicowedstrijd. Dit betekent voor FC Emmen supporters dat zij per gecombineerd vervoer (buscombi) naar Veendam dienen te reizen. De kassa?s van het BV Veendam stadion zijn op de wedstrijdavond gesloten. Supporters van FC Emmen kunnen zich donderdagavond tussen 19.00 uur ? 20.00 uur aanmelden voor de busreis in de Dug Out, het supportershome van supportersvereniging Rood ? Wit.
Reageer!

Sc Erica wint bekerduel tegen Emmen

ERICA ? Via een 3-2 overwinning op Emmen heeft Sc Erica zich geplaatst voor de derde ronde van de KNVB districtsbeker. Het in het blauw spelende Emmen kwam al in de 10e minuut op voorsprong via een treffer van Rob Herbers na goed voorbereidend werk van Ingmar Reins. 0-1. De reactie op deze treffer was voor Sc Erica twee minuten later eentje om u tegen te zeggen. Eerst was het Robert Torenbosch die de bal uit een vrije trap buiten bereik van Emmen doelman Ronald Falke precies in de bovenhoek plaatste. 1-1.
Reageer!

SVBO zat ook in derby tegen NWVV de sterkste

BARGER OOSTERVELD ? SVBO zat wist afgelopen zaterdag de vooruitgespelde competitiewedstrijd tegen NWVV uit Nieuw Weerdinge met 3-2 te winnen. De koploper in de zaterdag 6e klasse E kwam halverwege de eerste helft op een 0-1 achterstand. Een vrije bal van NWVV werd verkeerd beoordeeld door verdediging en doelman en daardoor tussen alles en iedereen in het doel dwarrelde. 0-1. Ondanks dat SVBO wel de beter voetballende ploeg was wist het voor rust niet meer te scoren.
Reageer!

DVC?59 bekert verder na winst op Old Forward

WILHELMINAOORD ? Door een 1-3 overwinning op Old Forward heeft DVC?59 zich geplaatst voor de derde ronde om de noordelijke districtsbeker. Er zijn nog 32 clubs in de race. Daarvan komen er 8 uit Drenthe. Behalve DVC?59 zijn dat: ACV, KSC, SC Erica, Alcides, HODO, SVBO 2 en WKE. De uitslag doet vermoeden dat DVC?59 een gemakkelijke middag had. De werkelijkheid was anders. Old Forward dat voorlaatste staat in de vijfde klasse had minstens zo veel kansen, maar het maken van doelpunten bleek het grote probleem voor de thuisclub. Erwin Prummel zorgde na een knappe individuele actie van Nick Wanders al na tien minuten voor 1-0. Nog voor rust zorgde Alko Krans voor de gelijkmaker. Nick Wanders met een afstandschot en Martin Doek met een goed genomen vrije trap bepaalden na rust de eindstand op 1-3.
Reageer!

Zwartemeer verslaat koploper

KLAZIENAVEEN - Zwartemeer was zondagmiddag super gemotiveerd om thuis tegen koploper Actief te spelen. In de eerste helft bleek dat ook. Zwartemeer was de bovenliggende partij. Al na 4e minuten scoorde Danny Jaspers 1-0 doordat Actief verdedigend daar niet goed bij de les was. Een kwartier later was het Bas de Jonge die de 2-0 binnen wist te schieten. Actief stelde daar in de eerste helft weinig tegenover, kansen waren er amper. Toen na een halfuur Danny Jaspers 3-0 scoorde uit een vrije trap, waarbij de keeper van Actief niet vrij uit ging, leek Zwartemeer op rozen te zitten. 3-0 was ook de ruststand.
Reageer!

Bakhuizen geen partij voor WKE

BAKHUIZEN - WKE heeft zondagmiddag de bekerwedstrijd tegen vijfde klasser Bakhuizen via een 0-4 ruststand met 8-0 gewonnen. Vanaf het begin af de landskampioen oppermachtig. Henk Bakker opende de score in de 12e minuut terwijl Robert Fik in de 18e en 30e minuut de stand op 0-4 bracht. Witteveen hielp ook nog een handje door in eigen doel de 0-3 te schieten. Na de thee scoorden achtereenvolgend Theo Gennissen(0-5), Erik Eleveld(0-6 en 0-7)en Ferdy de Jonge de 0-8. Het grootste winstpunt van deze middag was ongetwijfeld het optreden van Bj?rn Zwikker. Bj?rn speelde voor het eerst sinds zijn blessure, meer dan een half jaar geleden, weer een hele wedstrijd voor het eerste van WKE. Eindstand 0-8.
Reageer!

Twedo onderuit tegen Zuidwolde

ZUIDWOLDE ? Twedo liep zondagmiddag in en tegen Zuidwolde tegen een 3-0 nederlaag op. De 3-0 zege leek overduidelijk, doch zo gemakkelijk kwam deze zege allesbehalve tot stand. In de 16e minuut scoorde Carlos Lopez Macedo de 1-0. Vier minuten later had Twedo pech nadat een inzet van de doellijn werd gehaald. In de 25e minuut van de wedstrijd leek Zuidwolde op 2-0 te komen, maar een strakke inzet van middenvelder Stefan Liezen werd door doelman Gatsonides in een reflex met de voet gepareerd. Ruststand 1-0.
Reageer!

SVBO 2 ook door naar de volgende ronde

HELPMAN ? Het tweede team van SVBO zorgde in en tegen Helpman voor een verrassing door de wedstrijd voor de 3e KNVB ronde met 1-0 te winnen. Na ene ruststand van 0-0 was het in de 55e minuut Mark Heinen die de naar later bleek winnende treffer op het scorebord liet noteren. Helpman probeerde nog wel de wedstrijd een andere wending te geven maar de mannen uit Barger Oosterveld hielden het hoofd koel. Eindstand 0-1.
Reageer!

John van den Wildenberg verlaat Oring

ODOORN - In een wederzijds overleg is besloten om het contract tussen John van den Wildenberg en Oring niet te verlengen. Het contract wat aan het eind van het seizoen afloopt zal na 5 seizoenen samenwerking tot volle tevredenheid dus het laatste contractjaar zijn bij Oring. Het wederzijds respect is groot, toch denken beide partijen dat het na 5 jaar goed is geweest om ieder zijn eigen weg in te slaan.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda