AMATEURVOETBAL

WKE pakt drie punten

MALDEN ? Via een 1-2 ruststand won WKE met 3-2 van Juliana?31. De drie doelpunten van WKE werden gescoord door Robert Fik. WKE was de betere ploeg en kwam al vrij snel op 2-0 door treffers van Robert Fik. Het leek een gemakkelijke middag te worden, maar Juliana'31 wist vlak voor rust de aansluitingstreffer te scoren via Huub Creemers. De tweede helft werd het veld door de aanhoudende regen steeds moeilijker bespeelbaar en was er van goed voetbal geen sprake meer. Na een uur spelen zorgde Robert Fik met zijn derde treffer voor een 3-1 voorsprong. WKE kreeg nog wel enkele mogelijkheden om verder uit te lopen, maar het was vlak voor het einde Juliana'31 dat door Tim van der Cruijsen de eindstand van 2-3 op het scorebord liet aantekenen. Een nuttige overwinning voor WKE.
Reageer!

SVBO pakt volle winst op Stevo

BARGER OOSTERVELD ? In de zondag 1e klasse F won SVBO na een 0-1 ruststand met 2-1 van Stevo. Na een gelijkopgaande eerste helft kwam Stevo vlak voor de thee op 0-1 uit ??n van de schaarse momenten in de wedstrijd. Toin Loves kopte uit een vrije bal net over terwijl Stevo ook enkele mogelijkheden kreeg maar veel gevaar leverde dat niet op. Ralf Herbers scoorde wel, maar dat deed dat in buitenspelpositie. Aan de andere kant was het vlak voor rust wel raak. Tom Tijssen schoot van twintig meter de bal fraai achter Lennon Ebeltjes. In de laatste minuut van de eerste helft viel Toin Loves uit met een schouderblessure waarna hij direct naar het ziekenhuis ging.
Reageer!

Vier keer rood bij DZOH ? BSVV

EMMEN ? DZOH kwam zaterdagmiddag niet verder dan een 3-3 gelijkspel tegen BSVV na een 1-3 ruststand. De ploeg uit Bovensmilde kwam na een half uur spelen op 0-1 door een treffer van Homan, maar drie minuten later bracht Veenstra DZOH weer op gelijke hoogte. 1-1. In de laatste vijf minuten voor de thee sloeg BSVV twee keer keihard toe met treffers van Homan en Hoogeveen. 1-3 ruststand waarbij trainer Henry Etten wegens aanmerkingen op de leiding al achter de hekken was verwezen.
Reageer!

Loting KNVB Beker amateurs 2e KO Ronde

HEERENVEEN - Er is geloot voor de 2e KO Ronde in de KNVB Beker voor amateurs. De loting heeft enkele mooie paringen tot stand gebracht zoals bijvoorbeeld Sc Erica - vv Emmen en PKC'83 - Oranje Nassau. Het volledige programma ziet er als volgt:
Reageer!

Drie treffers van Robert Fik

EMMEN - WKE speelde niet z'n beste wedstrijd van het seizoen, maar won wel van Juliana '31: 3-2. Robert Fik maakte de goals voor de ploeg van John de Wolf. Het wedstrijdbeeld werd beinvloed door regen en wind. WKE kon hier niet goed mee uit de voeten. De individuele klasse van Fik hielpt WKE over de streep.
Reageer!

Twedo krijgt thuis te weinig tegen SVBO

NIEUW AMSTERDAM - Afgelopen zaterdag stond in de zaterdag 6e klasse E de streekderby Twedo-SVBO op het programma. Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd, SVBO koploper met 18 punten, en Twedo 3e met 15 punten. De mannen van trainer Wilbert van leeuwen, die thuis nog ongeslagen zijn, beginnen goed aan de wedstrijd. In de 12e minuut was er de eerste echt serieuze kans voor Twedo om op voorsprong te komen, Jan-Willem Fekkes schoot net buiten de 16 meter op doel, maar de keeper raakte de bal nog net met de vingertoppen aan waardoor SVBO met de hulp van de lat de bal kon wegwerken.
Reageer!

Gelijkspel Zweeloo

ZWEELOO - Sp. Zweeloo en Pesse kwamen na de rust tot scoren. Beiden deden dat een keer. De ploegen verdienden ook niet meer dan een punt. Het spel was heel slecht. Pesse kwam in de 65e minuut op voorsprong. In de 82e minuut maakte Gerko Lanting gelijk. Meer kansen op een doelpunt konden ook niet worden genoteerd.
Reageer!

Klazienaveen overklast Elim

KLAZIENAVEEN - Klazienaveen maakte korte metten met Elim. Er werd met 6-0 gewon nen, waarmee de ploeg van Otto Halmingh andermaal de kampioensaspiraties duidelijk heeft gemaakt. Patrick Langendoen en Iwan Lambers scoorden ieder twee doelpunten. Patrik Bloemberg en Julian Harms waren eveneens succesvol voor de koploper.
Reageer!

Drenthina wint met 3-0

EMMEN - Hekkensluiter SGV legde Drenthina zaterdagmiddag geen strobreed in de weg. Jeroen Scheper kort voor de thee voor 1-0 en Ollie Uitterwerf met twee goals in de tweede helft brachten Drenthina de 3-0 zege. Drenthina speelde een goede wedstrijd ook al moet gezegd worden dat de ploeg van Gerrie Benes te weinig doelpunten scoort gezien de mogelijkheden de de groenwitten in de wedstrijd hebben gekregen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda